Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

Inchebu zaplavili motocykle, lode a krásne ženy

Výstava Motocykel v Inchebe
Výstava Motocykel v Inchebe

BRATISLAVA - Včera v Inchebe odštartoval desiaty jubilejný ročník výstavy Motocykel, spolu s voľnočasovými výstavami Boat Show, Rybárstvo a voľný čas. Počas dopoludnia určeného novinárom a odbornej verejnosti sa výstavné haly zaplnili fotoaparátmi, ktoré neprestávali cvakať a vo vzduchu bola dobrá, uvoľnená atmosféra.

Táto sa preniesla aj do popoludňajších hodín, kedy už na výstavy zavítala široká verejnosť. Návštevníkov zaujali krásne výkonné stroje, ako aj atraktívne hostesky. Na výstavnej ploche 10 000 m² sa až do nedele predstaví 121 vystavovateľov z Čiech, Francúzska, Maďarska, Nemecka, Poľska, Rakúska, Talianska a Slovenska.

Jubilejný desiaty ročník výstavy Motocykel prináša komplexný pohľad na svet motocyklov. Široká ponuka vystavovateľov zahŕňa skútre, cestné motocykle, choppery, naháče, troj a štvorkolky, či dokonca aj rikše. Prezentujú sa značky ADAMOTO, AMERICAN MOTORCYCLE, APRILIA, ARCTIC CAT, BLATA, BMW, BOMBARDIER, BOSS HOSS MOTORCYCLES, CAN AM, CAPIRELLI, CPI, DUCATI, GILERA, HARLEY DAVIDSON, HONDA, HUSABERG, KAWASAKI, KTM, MALAGUTI, PIAGGIO, POLARIS, ROYAL ENFIELD, SUZUKI, TRIUMPH, VESPA, VICTORY, YAMAHA... Okrem atrraktívnych modelových noviniek si návštevníci majú možnosť vybrať z množstva oblečenia a doplnkov na motocykle. Výstavu dopĺňa zaujímavý sprievodný program. Zahŕňa testovacie jazdy, exhibičné vystúpenia plné akrobacie a kaskadérskych kúskov, ako aj autogramiády slovenských motocyklových reprezentantov Svitka, Jakeša a Katriňáka. Výstavu si nenechali ujsť ani osobnosti známe z oblasti šoubiznisu. Medzi návštevníkmi sme zahliadli Janka Lehotského, Ivana Vojteka a aj členov skupiny Desmod.

Súbežne prebiehajúca Boat Show - špecializovaná výstava lodí aj tento rok prezentuje čaro a romantiku trávenia dovolenky na mori. Prezentuje plachetnice, vybavenie pre jachtárov a jachting, motorové člny, lodné motory a príslušenstvo. Oslovuje zaujímavou ponukou lodí a doplnkov všetkých lodiarov - profesionálov, ale aj tých, ktorí ešte len snívajú o vyskúšaní tohto životného štýlu.

Výstava Rybárstvo a voľný čas ponúka kompletný sortiment na rybárčenie od oblečenia, obuvi, prútov, cez člny, krmivá a doplnky. Návštevníci výstavy si môžu objednať rybolov na klimatizovanej lodi na rieke Pád, na ktorej sa môžu venovať tomuto koníčku celoročne. K dispozícii je aj ponuka rybárskych dovoleniek v Chorvátsku.

Výstavy sú prístupné pre verejnosť až do nedele.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu