Piatok27. september 2024, meniny má Cyprián, Damián, zajtra Václav

Samozvaný mimozemský odborník varuje: O pár dní sa na Zemi rozpúta peklo! Globálny konflikt, ale aj... Preboha!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

WASHINGTON – Samozvaný mimozemský odborník sa domnieva, že už o pár dní sa svet obráti hore nohami. Budeme sa musieť vysporiadať s globálnou vojnou, ale aj mimozemskými votrelcami. Dokonca prezradil, že v boji proti mimozemským civilizáciám sa USA spojí s Talibanom.

Charles McNeal tvrdí, bol prijatý do tajnej spravodajskej jednotky amerického letectva, ktorá sa venovala udržiavaniu 70-ročného prímeria s mimozemskou civilizáciou. Podľa denníka The Mirror však McNeal trvá na tom, že prímerie vyprší do konca septembra 2024. Ak má pravdu, znamená to, že už o niekoľko dní nás čaká jedna z najdramatickejších udalostí v histórii ľudstva. McNeal naznačil, že súčasťou týchto udalostí môže byť krátky globálny konflikt a zinscenovaná mimozemská invázie s využitím technológie reverzného inžinierstva UFO. Tvrdil, že jedným z prvých krokov v tomto údajnom pláne bude nečakané oznámenie spojenectva medzi americkou a afganskou vládou Talibanu. 

Samozvaný mimozemský odborník varuje:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Podľa McNeala bolo postupné zverejňovanie informácií prostredníctvom správ a fiktívnych zobrazení vo filmoch a televíznych reláciách súčasťou stratégie, ktorá mala pripraviť verejnosť na šokujúce stretnutie s mimozemskými bytosťami. „Po celé desaťročia ste boli násilne kŕmení fiktívnymi verziami pravdy prostredníctvom televízie, filmov a kníh,“ povedal. McNeal uviedol, že od prvého kontaktu s mimozemskými bytosťami koncom štyridsiatych rokov minulého storočia sa vláda USA zaoberala viacerými mimozemskými druhmi.

Predpovedal, že existencia týchto civilizácií bude verejnosti odhalená v priebehu niekoľkých nasledujúcich rokov. Čoskoro, dodal McNeal, sa nám predstaví množstvo skutočných mimozemšťanov, vrátane kyberneticky vylepšených humanoidov z planéty v hviezdnom systéme Rigel. Ale ani verejné odhalenie týchto mimozemských návštevníkov podľa neho nebude obsahovať celú pravdu. Dodal: „Dokonca ani proces zverejňovania nebude stopercentne pravdivý alebo transparentný. Bude použitý len ako nástroj pre veľmi nebezpečný plán na zblíženie sveta.“

Viac o téme: MimozemšťaniaPredpoveďTaliban
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu