Pondelok21. október 2024, meniny má Uršuľa, zajtra Sergej

Žena (29) je skutočnou upírkou: Dokáže zakliať ľudí, ktorí ju otravujú! Z jej jedálnička sa dvíha žalúdok

(Zdroj: Instagram/vampirehellie)

OHIO – Dvadsaťdeväťročná žena, známa ako Upírka Hellie, tvrdí, že je skutočnou upírkou. Údajne dokáže začarovať ľudí, ktorí ju otravujú. Okrem toho pravidelne jedáva krvavé jedlá, nosí tesáky a dokonca aj upírsky plášť.

Hellen Schweizerová z Ohia v USA, známejšia ako Upírka Hellie, trávi dni obliekaním sa do plášťov, nosením tesákov a strašením každého, koho stretne. 29-ročná žena, ktorá o sebe tvrdí, že sa živí energiou ľudí a pochutnáva si na krvavých jedlách, sa pre svoj jedinečný spôsob života stala virálnou senzáciou. Hovorí, že ľudia sa na ňu pozerajú a smejú sa na nej, keď ide von, zatiaľ čo iní sa pýtajú, či ľuďom cicia krv. Hellie je presvedčená, že je skutočnou upírkou – neznáša denné svetlo a je vyčerpaná, keď je vonku na slnku, je jej nevoľno, je podráždená a máva závraty.

O vampirizmus sa zaujíma od útleho veku, ale keďže vyrastala v náboženskej domácnosti, jej rodičia jej záľubu príliš nepodporovali. V súčasnosti často na sociálnych sieťach uverejňuje videá, na ktorých má oblečené rôzne kostýmy. „Začalo to ako cosplay na TikToku pre zábavu, ale jedného dňa som sa na seba pozrela do zrkadla a pomyslela som si, že toto nie je kostým. Začala som sa teda hlbšie zaoberať tým, čo je skutočný vampirizmus,“ povedala pre denník Mirror. Svoje účty na sociálnych sieťach tiež využíva na vzdelávanie ľudí o tom, čo vampirizmus v skutočnosti je – keďže jej často hovoria, že tvory s tesákmi neexistujú.

Povedala, že existujú dva typy upírov – „lifestyleri“, ktorí sa ako upíri obliekajú, a druhou skupinou sú ľudia, ktorí uprednostňujú psychický vampirizmus. „Ja sa živím energiou. Nie v zmysle vysávania energie z miestnosti, ale energia je všade a je v každej živej veci. Keď nemám dostatok vlastnej energie, potrebujem trochu pomoci od svojich priateľov,“ priblížila. Hellie má partnera, ktorý ju podporuje, a to aj napriek tomu, že sa sám nevenuje vampirizmu. Prezradila, že už začarovala pár ľudí, ktorí obťažovali jej partnera.

Napriek svojmu jedinečnému životnému štýlu Hellie hovorí, že jej bežný deň je úplne normálny. Pracuje v kníhkupectve a rada cvičí, číta a píše. Svoju temnejšiu stránku ukazuje až v noci. Hoci sa jej ľudia často pýtajú, či pije ľudskú krv, vždy jednoznačne odpovedá nie. Jedáva však krvavé jedlá. „Veľa ľudí sa ma pýta, či jem ľudí alebo ciciam ľudskú krv – nie,“ uviedla a dodala, že aj napriek všeobecnému presvedčeniu, že cesnak môže upíra zabiť, si ho rada dopraje a nebojí sa ho jesť.

Viac o téme: UpírkaŽenaCosplay
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu