Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

Žena si vyšla s kamarátmi von, po návrate zažila šok: Dlh v hodnote takmer 50 miliárd eur! Nečakaná dohra

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

USA – Predstavte si, že sa vrátite domov po nočnej zábave a zistíte, že ste sa stali úplným opakom miliardára. Istá žena zažila najväčší šok jej života, keď po príchode domov zistila, že má v banke dlh takmer 50 miliárd eur.

TikTokerka menom Gabe Floressová na svojom profile prezradila, že si s priateľmi vyšli do baru a keď sa vrátili domov, jej kamarátka Maddie si išla skontrolovať bankový účet. Ukázalo sa, že ich čaká nemilé prekvapenie. Na jednom účte mala zostatok 76,26 dolárov (68,89 eur) a na druhom -49,999,999,697 dolárov (45 101 930,09 eur). Spočiatku jej nikto neveril, no potom si jej priateľ uvedomil vážnosť situácie. „Nie som si celkom istá, čo ma podnietilo skontrolovať si bankový účet o druhej ráno. Ale urobila som to. A potom som videla záporných 49 miliárd,“ povedala Maddie, informuje portál Unilad

@gabefloress We went out to the bar and Maddie checked her phone when we got home and she’s -$50 billion dollars in debt #fyppageforyou #fypシ ♬ original sound - gabe

Okamžite zavolala do banky a osoba, ktorej sa dovolala, bola rovnako zmätená ako ona. Maddie v rozhovore opísala celú situáciu: „Dobrý deň, tu je banka Chase, ako vám môžem pomôcť? Dobrý deň, mám dlh 50 miliárd dolárov a nie som si celkom istá prečo. Nikdy predtým sa mi toto nestalo, viete mi pomôcť? Na mojom účte bolo tiež napísané, že v roku 2099 dostanem 50 miliárd dolárov (45 miliárd eur). Čo by bolo choré, ani neviem, či by som v tom čase ešte žila.“ Zároveň dodala, že osoba, ktorej sa dovolala, jej otvorene povedala, že nič podobné doposiaľ nevidela.

Hovorca banky Chase pre Newsweek potvrdil, že v daný víkend došlo k technickej poruche, ktorá ovplyvnila viacero účtov. K incidentu došlo ešte v roku 2021. „Ak máte problém s účtom, môže za to veľa rôznych vecí. Musíte zmeniť typ účtu, ktorý máte. Spustili to tento víkend, čo je dôvod, prečo vidíte, že ostatní ľudia majú rovnaký problém,“ vysvetlila Maddie v ďalšom videu. Dnes je už situácia vyriešená a na účtoch sa zobrazujú presné zostatky.

Viac o téme: BankaDlhOmylŽena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu