Streda11. september 2024, meniny má Bystrík, zajtra Mária, Mia

Turisti ignorovali varovania kvôli fotografii: Idylka sa razom zmenila na chaos! To, čo nasledovalo, nečakali

(Zdroj: X/gunsnrosesgirl3)

BALI – Idylickej zátoke je ťažké odolať, no existuje dobrý dôvod, prečo dbať na varovania. Turisti na Bali objavili nádhernú zátoku preslávenú veľkými vlnami, no rozhodli sa ignorovať bezpečnostné varovania a pózovať pozdĺž okraja. To, čo nasledovalo, by nechcel zažiť snáď nikto.

Turisti na Bali chceli zapózovať pri samom okraji zátoky a urobiť si nezabudnuteľné fotografie. Ignorovali pritom bezpečnostné varovania, ktoré ľudí informovali, aby sa nepribližovali k okraju kvôli silným vlnám. Ako dokazuje video, ktoré na sociálnej sieti X publikovala jedna z používateliek, presne to prekazilo nádhernú idylku.

Keď do zálivu dorazila obrovská vlna, spôsobila chaos a zaplavila turistov, ktorí sa rozpŕchli a začali panikáriť. Video z incidentu sa stalo hitom sociálnych sietí a za krátky čas získalo obrovské množstvo reakcií. Jeden z komentujúcich uviedol: „Ten chlapík musel byť miestny. Vedel, že udrie vlna ešte predtým, než udrela.“ Ďalšiemu používateľovi sociálnej siete neušiel dôležitý detail.

„Okolo tretej sekundy môžete vo videu počuť niekoho, ako hovorí ‚bahaya‘, čo znamená nebezpečenstvo. Ten okraj má určite zlú reputáciu,“ vysvetlil v komentári. „Bola som tam počas svojich 25. narodenín. Vlny boli obrovské, ale tieto sú strašidelne obrovské,“ napísala ďalšia. „Matka Zem povedala: Žiadny paparazzi,“ zavtipkovala iná komentujúca.

Viac o téme: TuristiVlnyBaliZátoka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu