Utorok10. september 2024, meniny má Oleg, zajtra Bystrík

VIDEO Egyptská pláž je nočnou morou každého dovolenkára: Neodvážili by sa tam ani tí najodvážnejší! Pozrite

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ALEXANDRIA – Mnoho ľudí uprednostňuje dovolenku mimo hlavnej sezóny. Možno síce nestihnú teplé počasie, no zato sa nemusia vysporiadať s enormným počtom turistov na každom kroku. Dôkazom je aj video z egyptskej pláže, ktoré je pre viacerých dovolenkárov zobrazením hotovej nočnej mory.

Po sociálnych sieťach kolujú zábery z pláže v egyptskom meste Alexandria, ktoré okamžite zaujali obrovské množstvo divákov. Niektorých dokonca vydesili, pretože zachytávajú niečo, čo sa dá nazvať turistickým peklom. Ako dokazujú zábery, pláž je plná slnečníkov a dovolenkárov. Dokonca ani nevidno piesok.

Ľudia neskrývali svoje zdesenie, ale aj pobavenie. „Neexistujú tam žiadne verejné toalety,“ uviedol jeden z komentujúcich, čím pravdepodobne narážal na to, že kým sa dovolenkári k nejakej toalete v zástupe ľudí vôbec dostanú, už môže byť neskoro. „Plavčík opustil skupinu,“ zavtipkoval druhý komentujúci. „Mami, idem sa kúpať. To je v poriadku, synak, mala som ťa rada,“ pridala sa iná.

Jeden z komentujúcich egyptskú pláž prirovnal ku pláži v talianskom Neapole. Druhý zase spomenul, že si myslí, že takto bude v roku 2040 vyzerať Benidorm, turistami vyhľadávané a populárne španielske mesto. „Ani zadarmo,“ napísal iný divák videa.

Viac o téme: PlážEgypt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu