Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

VIDEO Dovolenkárka ukázala realitu ubytovania v Chorvátsku: Určite jej dáte za pravdu! Ľudia od smiechu plačú

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PODGORA – Na TikToku koluje video, ktoré zverejnila poľská turistka v Chorvátsku. Len za päť sekúnd sa jej podarilo zhrnúť svoje skúsenosti z mesta Podgora pri Tučepe. Ak ste niekedy dovolenkovali v Chorvátsku, určite jej dáte za pravdu a dokonca sa pri pozeraní videa neubránite smiechu.

Chorvátsko je okrem mora známe aj svojimi horami. Mnohé dovolenkové apartmány či hotely sú postavené v kopcoch, ktoré sa týčia nad hladinou mora. Aj preto majú dovolenkári skúsenosť so zdolávaním výšok, keď sa vracajú späť do apartmánov. Na vlastnej koži sa o tom presvedčila aj poľská turistka, ktorá na TikToku publikovala vtipné video. „Tri minúty od pláže, ale ste v Chorvátsku,“ uviedla v popise videa.

Na záberoch vidno parkovisko s niekoľkými autami, ktoré sa týči nad morom. Turistka následne ukáže množstvo schodov, ktoré vedú do kopca. Spolu s popisom videa tak naráža na inzeráty majiteľov apartmánov, ktorí turistov lákajú na rýchlu cestu k moru. Väčšinou však nespomenú, že k moru vedie hromada schodov a častokrát aj pomerne strmé zostupy. Mnoho používateľov sociálnej siete sa dokázalo stotožniť so zábermi a dokonca sa aj dobre pobavili. Niektorí dokonca priznali, že od smiechu až plačú.

„Toto je pravda,“ napísala jedna z komentujúcich. „Ísť na pláž je fajn, ale vrátiť sa...“ uviedol druhý, pričom ku komentáru pridal emotikon s lebkou. „Mal som apartmán na kopci, trvalo mi pol hodiny, kým som sa dostal na pláž,“ uviedol ďalší. „Keď som bol na dovolenke, musel som zdolať 300 schodov, aby som sa dostal na pláž,“ pridal sa štvrtý. „Najhoršie je nosenie ležadiel a tašiek,“ dodal iný komentujúci.

Viac o téme: SchodyDovolenkaUbytovanieChorvátsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu