Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

VIDEO Medvedica s mláďatami sa pokúsila vlámať do auta: Reakcia majiteľky pobavila internet, veď pozrite

(Zdroj: YouTube/ViralHog)

TENNESSEE – Dvojica zažila počas dovolenky nezvyčajné stretnutie. Priamo k ich autám prikráčala medvedica spolu s tromi mláďatami. Žena ich začala nerušene kamerovať, no keď sa medvedica pokúšala dostať do auta, musela zasiahnuť. Jej reakcia prekvapila nielen zvieratá, ale aj ľudí na sociálnej sieti.

Pár na dovolenke v Tennessee v USA našiel medvedicu a tri mláďatá, ktoré sa pokúšali vlámať do auta. Dvojica najprv zvedavé medvede len sledovala a natáčala. Zrazu sa však medvedica priblížila k jednému z vozidiel a postavila sa na zadné. Zo záberov je zrejme, že špekulovala nad tým, ako sa dostať dnu. „Môj bože,“ počuť ženský hlas vo videu.

Medvedica spolu s mláďatami napokon prešla na druhú stranu auta a scenár sa zopakoval – opäť si hľadala cestu dnu. V jednom momente sa dokonca pozrela priamo do kamery, načo natáčajúca žena reagovala len jednoduchým: „Ahoj.“ Medvedica sa potom opäť presunula na druhú stranu vozidla a snažila sa vyraziť pootvorené okno na zadných dverách. „Prestaň, choď preč z auta,“ počuť ženu kričať.

Zviera reagovalo až vtedy, keď začala vydávať zvuky podobné uľavovaniu si. To pobavilo aj divákov videa. Medvedica napokon z auta zliezla a spolu s mláďatami pokojne odišla. „Zvuky uľavovania si, klasika,“ uviedol jeden z komentujúcich. „Sú také chudé,“ poznamenal druhý. „Bolo to také zlaté, keď začalo mláďa olizovať auto,“ dodal tretí.

Viac o téme: MedvedicaAuto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu