Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Mladík si vyrobil vlastné mydlo s tajnou ingredienciou: Ľudom sa dvíha žalúdok! Keď to uvidíte, pochopíte

(Zdroj: TikTok/roberttolppi)

USA – Influencer, ktorý často zdieľa bizarné videá pre svojich 1,5 milióna sledovateľov na TikToku, nedávno pobúril ľudí. Ako vysvetlil v jednom zo svojich videí, zo svojho tuku vyrába vlastné mydlá. Tento nápad dostal počas liposukcie.

Dvadsaťtriročný Robert Tolppi uviedol, že chirurgovia chceli tuk po liposukcii vyhodiť ako zdravotnícky odpad. To mu však prišlo ako zbytočný plytvanie, a tak dostal nápad – začal zo svojho tuku vyrábať mydlá. „Opýtal som sa, či si ho môžem nechať, pretože som vždy chcel vyrábať mydlo a nechcel som plytvať dobrým tukom,“ povedal, informuje denník New York Post. Vo videu, ktoré publikoval na TikToku, je vidieť, ako Tolppi vyrába svoje vlastné mydlo. Do hrnca s vodou vylieva svoj tuk a mieša ho s vanilkovým esenciálnym olejom a lupeňmi ruží. „Prečo to vonia tak dobre?“ spýtal sa vo videu.

Tolppi zmes následne naleje do obdĺžnikovej formy a potom ho nakrája. Svoj produkt potom otestuje na vlastných rukách, aby zistil, či pení. „Moje ruky sú také čisté a úžasne voňajú,“ rozplýva sa Tolppi, ktorý si teraz teoreticky môže umývať brucho vlastným tukom. Ukázalo sa však, že nie všetci sú z jeho mydla takí nadšení, ako on. Mnohí vyjadrili znechutenie. „To je také nechutné,“ uviedol jeden z divákov videa. 

Iní prirovnávali Tolppiho experiment ku kultovému bodu zápletky v trileri Davida Finchera „Klub bitkárov“ z roku 1999, kde postavy Brada Pitta a Edwarda Nortona zbierajú tuk z kontajnera liposukčnej kliniky a používajú ho na výrobu výbušnín. „Pravidlo číslo jeden Klubu bitkárov: Nehovor o klube bitkárov,“ vtipkoval ďalší. TikTokker však tvrdí, že kultový film nebol jeho inšpiráciou. „Myšlienka mydla s ľudským tukom mi prišla presvedčivá a posunula závery hnutia za nulový odpad a snahu našej spoločnosti o recykláciu na ďalšiu úroveň,“ vyhlásil Tolppi.

Viac o téme: MydloLiposukciaTuk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu