READING - Šéfkuchár Ainsworth Brown, ktorý v minulosti získal michelinskú hviezdu, minulý týždeň pripravil viac ako sto palaciniek pre obyvateľov zariadenia starostlivosti Austen House. Toto je jeho tip, ako sladkú pochúťku pripraviť ešte lahodnejšiu. Oplatí sa ho vyskúšať!
Brown, ktorý pracuje pre prevádzkovateľa opatrovateľských domovov a nemocníc vo Veľkej Británii, nedávno pripravil a naservíroval palacinky so sladkými a slanými náplňami pre všetkých nedočkavých zamestnancov a obyvateľov zariadenia starostlivosti. Pre The Reading Chronicle povedal: "Moje tajomstvo najlepších palaciniek spočíva v šľahaní."
Dopĺňa, že na miešaní cesta si treba dať mimoriadne záležať a sľubuje, že takto zakaždým získate dokonalé palacinky. Pri ich príprave obľubuje najmä časť, kedy ich plní. "Rád experimentujem s plnkami. Obyvatelia majú najradšej čokoládovú nátierku s banánom, jahodový džem, ale aj citrón s cukrom."