Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

Martina Schindlerová: V SuperStar držím palce dievčatám

Martina Schindlerová Zobraziť galériu (10)
Martina Schindlerová

BRATISLAVA - Jedným z hostí štvrtkového koncertu Richarda Rikkona pod názvom Richard Rikkon uvádza bude aj speváčka Martina Schindlerová.

8. novembra privíta klavírny virtuóz Richard Rikkon takmer päťdesiatku hudobníkov a interpretov na svojom koncerte. Maťo Ďurinda, Tina, Katka Hasprová, Martina Schindlerová, Barbara Haščáková a Ivan Štroffek vás presvedčia, že medzi klasikou a popom existujú mosty.

Richard Rikkon spolu so spevákmi a speváčkami, symfonickým orchestrom, rockovou rytmikou a hudobným aranžérom Tomášom Rédeyom (známym z Let´s dance) pripravujú spolu okolo tridsať známych hitov a klasických melódií v ich netradičnej úprave a to všetko pod dirigentskou taktovkou Karola Kevického.

Klasická hudba bude prearanžovaná do popového rytmu a naopak, popové hity budú rozšírené o sláčikový orchester a klavír. Takto sa môžu návštevníci bratislavského koncertu tešiť na hity Matka, Skúsime to cez vesmír, Spálená láska, Viem, že povieš áno, Isabel a tiež megahit Mekyho Žbirku Atlantída vo verzii zo semifinále retroshow Môj najmilší hit, teda v podaní Katky Hasprovej.


Martina Schindlerová pozdravila čitateľov Bleskoviek:





Martina Schindlerová bola online na Bleskovkách.

Rozhovor

09:54:39 - otázka od: nela Vies otom ze skoro vsetky ste nasli partnerov vdaka superstar?ako ty,zdenka,tomas bezdeda.asi keby ste neboli vo finale tak nemate take popularne vztahy,co si myslis? Populárneho partnera si nikto vedome nehľadal, ale nebyť Superstar asi by všetko dopadlo inak.

09:54:39 - otázka od: potkanski Martina, kedy uvidime tvoje akty, si nadherna zena... Týmto spôsobom sa prezentovať nechcem.

09:54:39 - otázka od: elli Ahojky Maťka...chcela by som sa ťa opýtať, ako ste s Braňom prežívali prvé týždne spoločného bývania? Chvíľu trvalo, kým sme sa v domácnosti zohrali.

09:54:39 - otázka od: Patrik Ještě mám jednu otázku nenatočila by jsi semnou někdy duet když na sobě pořádně zapracuji děkuji za odpověď !! Vo všeobecnosti duety neplánujem, ale nikdy nehovor nikdy...

09:56:43 - otázka od: Andy Martinka keďže aj ja mám ročného syna chcela som sa ešte opýtať ako sa má braček a ako často sa s ním chodíš zabávať? Snažím sa aspoň raz do týždňa, aby ma spoznávaval.

09:56:43 - otázka od: suzi V akom štýle sa bude niesť tvoj nový album a s kým na ňom spolupracuješ? Producentom je Oskar Rózsa. Dá sa charakterizovať ako rockovo-popový.

09:56:43 - otázka od: kovo ahoj.zaujmalo aku hudbu mas najradsej,co si rada vypocujes... Najnovšie som sa zbláznila do Evy Cassidy.

10:00:31 - otázka od: petrunova Martinka mam kolegu ktorý slada krásne piesne ,ma hit /TEXT+HUDBA/ktory može zaspievať len kvalitna spevačka ako si ty, ak maš záujem ozvi sa na email alebo 0903117495. UVIDIŠ BUDEŠ MILO PREKVAPENÁ Ďakujem za tip..:-)

10:00:55 - otázka od: Zuzka Ahoj MArtinka? Si už tu? Ahoj, som :-)..

10:04:52 - otázka od: dodo ahoj, mas nejaky zivotny ciel? Prežiť:)

10:04:52 - otázka od: Petra Ahoj Martina, študuješ na VŠ? Bratislavská vysoká škola práva

10:04:52 - otázka od: Mirka Ahoj Mati.Dufam,ze ti oslovenie nevadi.Nemam na teba ziadnu konkretnu otazku,len som ti chcela napisat,ze si velmi talentovana a vyborna spevacka.Si ovela lepsia ako Katka Koscova.Doteraz nerozumiem ako to mohla vyhrat.Drzim ti palce nech sa ti nadalej dari.Maj sa krasne.ahoj Ďakujem pekne:)

10:04:52 - otázka od: karafiát nejaké je to spomalené... Hmm...

10:04:52 - otázka od: sisa Martinka, čo hovoríš na názor Paľa Haberu, že si ho sklamala svojimi pesničkami? Vraj od teba čakal viac? Ďakujem za odpoveď. Každý niečo čakáme:)

10:04:52 - otázka od: henry14 ahoj, do buffala uz nechodis ? teda aspon obcas ... ? Občas za sestrou.

10:04:52 - otázka od: miro64 Bude superstar3 chalan alebo baba ? Sú dobrí, ale zatiaľ si pre mňa stále N1. A ešte jedna zákerná otázka - spievaš si keď šoféruješ ? Ďakujem, v aute si spievam, ale už asi prestanem, lebo sa mi v poslednej dobe stáva, že mi ľudia hovoria, že ma videli, ako si vyspevujem.

10:04:52 - otázka od: Renata Ahoj Maťka,sleduješ Superstar3? Kto je tvoj favorit a kto by tam podľa teba už nemal byť? Ak mi to čas dovolí, tak sledujem a držím palce dievčatám.

10:12:09 - otázka od: mata Ahoj nevadi ti ze si neprerazila tak ako ZDENA Predná je to skoda kedye mas lepsi hlas.dakujem a prajem peknz den Všetko je vecou uhla pohľadu, ale samozrejme by ma potešilo, keby ma viac hrali.

10:12:10 - otázka od: Denisa Prečo si sa dala študovať právo? Nelákala ťa skôr hudba, čiže konzervatórium. Veď krásne spievaš...:o))) Chodím na súkromné hodiny spevu k profesorke, ktorá roky vyučovala na konzervatóriu. Právo je oblasť, ktorá sa dá využiť v každom povolaní.

10:12:10 - otázka od: hanicka aaaaaaaaaahoj martinkaaaaaaaa:)) jeej, konecne nejaky kontakt, heh.. ako je ladene CD? myslim atmosfera.. pripadne aky booklet sa planuje..? Ahoooj, atmosféra pri nahrávaní je super, tak snáď sa to prenesie... booklet plánujem nafotiť v Prahe ešte tento mesiac.

10:12:10 - otázka od: Ada Ahoj Maťa. Ako sa máš? :) Dobre, ďakujem. A ty?

10:12:10 - otázka od: Martina Ahoj Maťka, ako sa ti páči Richard Rikkon? Tešíš sa na koncert? Pekný úspešný deň :) S Riškom spolupracujeme už od skončenia súťaže, hosťujeme si navzájom na koncertoch. S Rišom sa mi spieva výborne.

10:12:10 - otázka od: Dede Ahoj Maťka v prvom rade sa chcem spytat ako sa mas neflustruje Ťa toto strašné počasie lebo mna hej hihi:-))Martinka ešte take malinka mozno zbytocna ale predsa darceky pre rodinku na vianoce uz ako tak mas alebo si to nechavas na poslednu chvilu?Dakujem a prajem pekny dnik.Dede Ahoj. počasie je naozaj unavujúce, navyše mám nízky tlak... Predstavu o darčekoch už mám, len ich musím zohnať:)

10:12:10 - otázka od: Monika Ahoj Martina. Bola si mojou favoritkou v superstar. Máš nádherný hlas a dobre vyzeráš na pódiu. Raz som ťa stretla v Poluse a musím povedať, že v reále vyzeráš ešte lepšie ako na obrazovke. Zaujíma ma, prečo ťa je vidno menej ako iných superstáristov z toho istého finále. Toto neviem posúdiť, niekedy mám pocit, že som už aj v konzervách:)

10:17:44 - otázka od: pitr696 Maťa ako bude pokračovať tvoja hviezdna kariera? Uvidíme:)

10:17:44 - otázka od: majo ahoj.chcem sa opytat ake mas vztahy s Katkou Koscovou?ja osobne si myslim ,ze je dobre ze ona vyhrala ale ty si tiez super Stretávame sa väčšinou náhodne v nákupných centrách a vždy sa rady porozprávame.

10:17:44 - otázka od: radka ahoj martina,co mas nove?nebude svatba? dik.r. Ahoj, nahrávam, zatiaľ nebude.

10:17:44 - otázka od: maťka ahoj kedy bude cd Na jar budúceho roku.

10:17:44 - otázka od: ahoj ahoj, neodpisala si mi.. to neva viem ze mas vela prace- si super spevacka, pekna a mila... ako beries to ked o tebe novinari pisu take voloviny? nemas z nich nervy? Mávam:) Najviac ma hnevá, keď si vymýšľajú moje citácie. Niekedy si uvedomujem, že ak by som samú seba nepoznala a mala by som si utvoriť názor len na základe napísaného, tak by som tiež občas neverila, či je dotyčná normálna.

10:17:44 - otázka od: karafiat Trošku som nepochopil tvoju odpoveď... Čo by sa stalo iné, keby si sa stala Superstar? Nechodila by si so Zahradníkom? To som ťa asi nepochopila ja. Keby som sa vôbec nezúčastnila SuperStar, tak sa logicky nespoznáme, ale predopokladám, že ak by som vyhrala, nemalo by to vplyv na náš vzťah.

10:21:05 - otázka od: fanusik Ahoj Matka, podla mojho nazoru s Tvojim talentom,hlasom a vyzorom by si mohla byt 1. slovenska svetova star. Planujes vydavat albumy aj medzinarodne? Raz áno:)

10:21:05 - otázka od: Petra Tak Maťa drž sa, nech sa ti darí a zviditeľni sa viac, bo si myslím, že môžeš byť veľmi populárnou speváčkou.. Myslím to samozrejme v dobrom slova zmysle. Pekný deň Ďakujem za radu:)

10:21:05 - otázka od: simona ahoj matka, co je pravdy na tom, ze si single? Nič:)

10:21:05 - otázka od: Ada No ja sa mám tiež fajn :) A chcem sa spýtať.. Máš rada sneh? :D tešíš sa na zimu? Úprimne, oveľa radšej mám leto.

10:21:05 - otázka od: Vlado Ahoj, Mata budeš hosťom Rikkona aj v Dolnom Kubíne ? Zatiaľ o tom nič neviem, ale tuším, že program sa bude obmieňať.

10:21:05 - otázka od: luca kkt sak odpovedaj aj na negativne veci...sak ne vsetci ta maju radi a neviem cco vidia na tebe a tvojom "peknom" hlase.... A čo sa pýtaš?:)

10:21:05 - otázka od: ivka Ahoj, stretavas sa s niektorym zo svojich "kolegov superstaristov" ??? Len náhodne.

10:24:19 - otázka od: Aleksandra Ahoj Matinka, máš nejakú webovú stránku, kde sa o tebe môžeme dozvedieť niečo viac? www.martinaschindler.sk

10:24:19 - otázka od: karafiát samá samochvála, prečo neodpovedáš aj na otázky, ktoré nie sú možno pre teba príjemné. Asi si fakt taká ako si sa mi vždy zdala... Veď v živote nie sú len pekné veci... Pekný deň:)

10:24:19 - otázka od: Jana Ahoj Mati, chcem sa spytat, mas fakt dobre piesne, preco ich nie je pocut v radiach? To by som aj ja rada vedela:)

10:24:19 - otázka od: Ivan Ahoj Martinka. Rad by som vedel ako si na tom so sportom. Aky sport Ta bavi, ci sportujes aj aktivne a pod. Inac, drzim palce aby sa Ti darilo viac ako doteraz. Zasluzis si to. Nie som veľmi športovo založená, ale o pár rokov si asi budem musieť nejaký šport vybrať.

10:24:19 - otázka od: Michael Ahoj Matka, ako sa mas? Na com momentalne teraz robis? Ake si znamenie??? Dakujem za odpoved:) Ďakujem, dobre. Nahrávam druhý album a som rak.

10:27:25 - otázka od: Andrea Dobrý deň Martinka, len by som Vám chcela zaželať veľa úspechov v osobnom aj v pracovnom živote. S Brankom ste krásny pár, držím Vám palce a nepočúvajte škodlivé reči ľudí. Len Vám závidia. Andrea Ďakujem.

10:27:25 - otázka od: Silvi pekny den Martinka, mozem sa opytat na tvoje vzdelanie? Po osemročnom jazykovom gymnáziu študujem na vysokej škole. Som v druhom ročníku.

10:27:25 - otázka od: jano cau martinka nesla by si nam zaspievat na chatu popripade navarit gulas??? Jasné:)

10:27:25 - otázka od: sadko V prvom rade ta chcem Martinka pozdravit. Bola si mojim no. 1 v prvej serii Superstar. Moja otazka bude smerovat k tejto Superstar. Myslis, ze tento rok vyhra dievca alebo chlapec? Co hovoris na Roba Simka? Všetko záleží od hlasujúcich. Robo určite patrí medzi lepších.

10:27:25 - otázka od: jana ahoj Mati!Chcem sa ta len opytat cim si udrzujes postavu?Je to iba cvicenim?dik.Prajem vela uspechov Keby som ti varila, tiež schudneš:)

10:27:25 - otázka od: Alex Ahoj, kedy už konečne spravíš pesničku, ktorá bude zodpovedať tvojim schopnostiam a hlasovému potenciálu? Už ich mám.

10:31:28 - otázka od: monroe Martina, nezda sa ti to tvoje Schindlerova trosku trapne ked ty si Šindlerova? Nezdá.

10:31:28 - otázka od: eva a este...aky mas nazor na ludi v tretej superstar, ak sledujes, mas svojho favorita? Zdá sa mi, že ja som v 16-tich tak netrepkala:)

10:31:28 - otázka od: igino este mas stale vodicky preukaz?nezobrali to ho este za tvoje auto nehody? Stále ho mám, väčšinou som tým poistným udalostiam nevedela zabrániť, lebo som nebola vinník.

10:31:28 - otázka od: denis Ja tvrdím, že nebyť skupinky neprajníkov v rádiách(a to som ich nazval slušne), boli by niektoré pesničky z tvojho CD už dávno hity, čo myslíš? Nechcem byť paranoidná:) Ale ďakujem.

10:38:06 - otázka od: JanoB je pravda ze superstar je len zneuzivanie naivnych "deti" ? cisto len kseft z ktoreho profituju iny.. Koľko pesimizmu:)

10:38:06 - otázka od: Barbara Ahoooj Matka.Si uzasna spevacka mam ta velmi rada strasne uz sa neviem dockat na nove cd kedy asi bude??a sa ta chcem spytat ze ci nebudes mat niekedy koncert v Presove??prosiiiiiiiiiiiiiiim!!! :)))))))lubkam ta Ahoj. na jar. V rámci turné budú určite zahrnuté aj východoslovenské mestá.

10:38:06 - otázka od: ALI SOM SKADATEĽ.MAM PIESNE KOPEC ZLOŽENYCH AKO SA MOŽEM KONTAKTOVAŤ NA TEBA ABY SOM TI MOHOL PREHRAŤ? SÚ FAKT DOBRE www.martinaschindler.sk

10:38:06 - otázka od: okolopolnoci vseobecne sa o tebe vie, ze si jednou z najhorsich studentiek na bratislavskej vysokej skole prava. myslis si ze budes dostatocne odborne sposobila po pripadnom ukonceni studia ? Budem. Nie je to pravda. Môj študijný priemer je za prvý ročník 2,3 a mám o 5 kreditov navyše.

10:38:06 - otázka od: Martina Ahoj chcem sa Ta opytat ci aj Ty ako aj ja neznasas ked ta volaju Mata alebo Matka:)) V pohode:)

10:38:06 - otázka od: mary kde najradsej nakupujes oblecenie a obuv, uprednostnujes modnych navrharov alebo ti stacia aj veci z trznice? Väčšinou nakupujem v obchodných centrách.

10:38:06 - otázka od: kyjak heeej čuj tu, nedaš sebe jabluko? daj hev...

10:38:06 - otázka od: Barbara aaaaaa som ti zabudla povedat ze uzasne vyzeras !aaaaaa ze chodis na tu istu v Blave skolu ako aj moja sestra !!hehe Ďakujem.

10:42:35 - otázka od: Radovan Ahoj Martinka,veľmi Ti fandím. Rado Ďakujem.

10:42:35 - otázka od: wienlady Ahoj. Podielas sa autorsky na pesnickach, ktore spievas?...Budes mat na albume nejake coververzie ako napr. pesnicku z 1 albumu Jeteme? Vyzerá to tak, že nie. Autorom väčšiny skladieb je Oskar.

10:42:35 - otázka od: lusy Ahoj Martinka nemyslis si ze je Brano k Tebe stary a ze casom budes lutovat ze si si mohla najst mladsieho? Nie.

10:42:35 - otázka od: Eva Schindlerova je v pohode.. Ďakuje ti:)

10:42:35 - otázka od: Michael ahoj, mas nieco spolocne s Oskarom Schindlerom??? Asi predkov:)

10:42:35 - otázka od: evke piesen-sam boh vie -je fantasticka!preco taketo piesne nehraju radia?je to len o tom kto koho pretlaci? Ďakujem , neviem.

10:42:35 - otázka od: Adriana Martinka bola si mojou favoritkou a ked vyhrala K.Koscova,plakala som 2 dni.Ale som rada,ze sa potvrdilo,ze si mala byt ty 1.superstar,dari sa ti a drzim palce.Co si myslis o 3.superstar?Teraz sa ukazuje,ze hlasuju dost primitivne deticky,ktore nerozumeju spevu.Vsetci moji favoriti vypadli a uz superstar nepozeram. Hlasujúci sa nedajú odhadnúť.

10:42:35 - otázka od: aladár petruňo Martinka, ako svoju bývalú favoritku na Super star Vás pekne pozdravujem. Moja otázka: Nemala by ste záujem naspievať veľmi peknú pesničku s českým textom /zatiaľ nezaranžovanú/ ? www.martinaschindler.sk :)

10:48:12 - otázka od: Ivetka ahoj matka. Chcem sa opytat, mas peknu postavu aj tvar nejako sa o nu staras... lebo ja mam komplexy zo svojho tela a pozeram na teba ty si celkom pekna...dakujem za nezvycajnu otazku. Ivetka Jediné na čo dbám je ,že sa často krémujem.

10:48:12 - otázka od: radek Čo si mysliš či môže žena ovplyvniť svojim oblečením výsledok jednania s mužom. napr. o honorar? Honorár nikdy neriešim osobne, ale vo všeobecnosti do istej miery možno áno.

10:48:12 - otázka od: kamarat Ahoj a este by som sa ta chcel spytat ako s citi clovek pred superstar v superstar a ked vypadne,ked sa vracia clovek do reality. CO by si robila keby si sa neprihlasila do superstar? co by bolo dnes? Je to adrenalín. Každý finalista si po súťaži musel nájsť nový systém fungovania. Keby som nebola v SHS, spievala by som síce naďalej, ale veľa vecí by bolo inak.

10:48:12 - otázka od: Darca Ahoj Martina,chcem sa ta opytat ako beries to ked ta rozoberaju ludia,ze mas takeho stareho priatela?Pytam sa preto lebo ja som v tvojom veku a mampodobne stareho priatela... Nie je starý:)

10:50:44 - otázka od: peta ako dlho ste uz s branom? Tretí rok.

10:50:44 - otázka od: berkymrena Ahoj, preco si sa rozisla s Mirom Jarosom? Doteraz neviem:)

10:50:44 - otázka od: Jana ahoj,si super spevacka, rada si vypocujem tvoje piesne, ale mohli by ich viacej hravat v radiach...a tie niektore otrepane od inych interpretov preriedit... :-) este sa chcem spytat, bude dnes michal chrenko online? dakujem a drzim palce v zivote... Ďakujem. Mišo vraj online nebude.

10:50:44 - otázka od: yveta nemám žiadnu otázku len som ti chcela povedať že krásne spievaš a ešte k tomu vyzeraš super. Ďakujem.

10:50:44 - otázka od: kika co robis :o) Odpovedám:)

10:50:44 - otázka od: joz. Ako sa ti lubil tankovy prapor? ;) Páčil:)

10:55:17 - otázka od: katarina si stastna? To je relatívne, ale v princípe áno:) Vyhradený priestor na online sa už končí, tak sa lúčim. Ďakujem za otázky. Pekný dník:) Martina

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu