Utorok8. október 2024, meniny má Brigita, zajtra Dionýz

Miloš Stančík z Bratislava Hot Serenaders bol online!

Miloš Stančík Zobraziť galériu (5)
Miloš Stančík

Orchester Bratislava Hot Serenaders patrí medzi jedno z mála úzko vyprofilovaných hudobných telies na Slovensku. Od roku 1992 sa jeho obsadenie takmer nemení a osemnásť nadšencov sa pravidelne stretáva vo svojom voľnom čase bez jedinej prestávky už pätnástu sezónu aby hrali a spievali Hot Jazz, Sweet and Dance Music.

Čo ich v dnešných pre akýkoľvek menšinový hudobný žáner neutešených časoch drží v tomto zápale? Spevák Miloš Stančík z Bratislava Hot Serenaders vám od 11.00 hod odpovedal v online rozhovore na Bleskovkách

Viac info na adrese serenaders.sk

Rozhovor

11:06:43 - otázka od: ivka Ako casto skusate? Vyzerate fakt ako zohrana particka? ste aj kamosi, alebo to beriete profesionalne? Raz tyzdenne sa stretavame a nemusim pripominat, ze nas je 18, takze asi 2x do roka nieco neoslavujeme:)))

11:06:43 - otázka od: marian dobry den.najprv chcem povedat,ze vasa hudba je skvela a ,ze je uzasne s akou laskou hrajete a spievate.Bratislava hot sernaders je ako viem na vysokej urovni v tejto hudbe vo svete.je mozne aby sa nejako vratili starsie casy a boli by vystupenia napr.v PKO kazdu nedelu ?chcel by to trosku reklamy a viem ,ze by to potesilo mnoho ludi.prajem vsetko dobre . To je presne to, co by sme chceli aj my, akurat neviem, ako to bude s PKO. Pre zaciatok chceme robit tanciaren raz mesacne v nedelu. Najvacsi problem je najst v Bratislave priestranny parket, klavir a aspon ake-take stylove prijemne prostredie. Prezradim, ze uvazujeme nad tanciarnou na lodi Adyho Hajdu. Nasim snom je aby sa na nas dalo pravidelne tancovat, lebo hrame najma tanecnu hudbu.

11:07:18 - otázka od: HARI Napadlo vás niekedy, že to že ste toľko rokov spolu bude nejaký spoločný osud? alebo karma z minulého života? Presne to! Velakrat to tak medzi nami naozaj vyzera.:)

11:10:08 - otázka od: Zuzana Kde plánujete najbližšie vystúpenie? Najblizsie v nedelu o 16.00 v Modre na 400 vyroci mesta. Pokial viem, vstup je volny, su tam aj hody, takze su vsetci srdecne zvani. To bude najlepsia kombinacia hot jazz s burciakom!:))

11:10:47 - otázka od: ESTRELLA este mam na vas otazku xixi viete po spanielsky? rehlíííííííííím :))) ja sa len ucim vyzeraaaaaate supeeeer aj ste super!! BUhaahaha No, no parla espanol:)

11:11:57 - otázka od: roman Pozdravujem Ťa Miloš, dúfam.že si ešte pamätáš spolubojovníka z vojny z Vajnor,keď sme si od Teba požičiavala Tvoj jediný mobilný telefón na izbe. Prajem Ti veľa úspechov v profesionálnej kariére,ak sa Ti bude dať ozvi sa mailom dakedy. Nazdar, vojno stara:) Na mesiac v prijimaci sa neda zabudnut:) posli mailovu adresu v otazke, neboj nezverejnim:))

11:15:55 - otázka od: CountessDiana zdravim! musim sa priznat, ze som o vas este moc nepocula. Ale ak to je nieco co ma daco spolocne s Jazzom, tak to musi byt dobre ;) da sa niekde vasa hudba zohnat na cd, alebo niecom podobnom ? Prajem vela uspechov do buducna, dufam ze vam vase plany vyjdu, urcite to nepotesi len vas, ale aj vasich fanusikov :) Jasne, tesime sa:) Je to medzivojnovy optimisticky jazz a som rad, ze mame mozno novu fanusicku. Srdecne pozyvam na pravidelny profilovy koncert do SD Nivy (najblizsie 7.10. o 19.00 hod.). CD sa daju kupit na www.hudba.info. Zatial sme vydali, vratane CD s panom Lasicom, 5 CD a na konte mame aj prve hudobne DVD na Slovensku Milan Lasica & Bratislava Hot Serenaders.

11:17:18 - otázka od: vojto Pekny den, kedy a kde Vas mozeme vidiet a pocut okrem hlavneho mesta nasej malej krajiny, napr. na vychode? Na vychode sme boli v nedelu priamo na Hlavnej ulici v Kosiciach.:) Sledujte www.serenaders.sk, na spadnutie je novorocny koncert 5.1. 2008 v Poprade.

11:18:00 - otázka od: katka ola! nemozete si ten koncert tuto nedelu v Modre prelozit??? V nedelu mi to fakt nevyhovuje!!! No hruuuza :) Nech sa vam dari, pekny den. Zahrame v nedelu a na poziadanie aj hocikedy inokedy:)

11:18:45 - otázka od: Rasťo Dobrý deň. Bol som na Vašom koncerte. Bolo to výborné. Skvelý zážitok.Držím palce. Nech sa Vám darí. Želám pekný deň. Dakujeme, cakame vas aj nabuduce a velmi sa tesim, ze sa ozyvaju nasi pravidelni fanusikovia:))

11:20:44 - otázka od: Veron Dobry den,zatial som nemala moznost Vas niekde pocut,ale kedze sama hram v 16 clennom swingovom orchestri, si to viem predstavit...moja otazka znie, kde ste nasli krajcira ochotneho Vam usit take saty - hlavne spevackam?vyzera to skvele... Smokingy podla strihov z 30. rokov nam sil pan Lebeda z Trnavy. Serenaders Sisters si pomahaju ako vedia, nieco spichnu samy, nieco krajcirky. Hlavne zbieraju stare strihy a na kazdom zajazde vymetaju antikvariaty.:) V akom orchestri hrate?

11:23:45 - otázka od: ADOLF Dobry den mam na vas otazku :) prosim vas ale odpiste ja som homosexual a rad by som vas pozval na nasu party preto sa aj pytam aka je vasa orientacia zdravi vas Janko Krajcir alias Adolf Som velky priatel homosexualov (9 rokov v divadle) ale bohuzial strasne na baby:) (pozdravujem manzelku) . Na zurku bez problemov pridem, lebo vacsinou je tam lepsia zabava ako na hetero-zurkach:))))

11:24:05 - otázka od: Veron Coctailband...Nitra Kde sa da nieco od vas pocut?

11:24:46 - otázka od: Juro Zdravim, kedy je najblizsie moznost vas vidiet nazivo pre verejnost? 30.9. Modra, dalsie akcie na www.serenaders.sk

11:27:32 - otázka od: marika myslim, ze je skvele, ze sa venujete prave takemuto druhu hudby. Chcem sa spytat, aj sa tym uzivite alebo je to iba hobby? Samozrejme, ze je to hobby, vacsina chalanov je zamestnanych inde (napr. obidve prve trubky Slovenskej filharmonie), ale nasim snom je aby nas to zivilo. Na druhej strane je otazka, ci by nas to po case bavilo rovnako ako teraz, co mam pocit, najviac kvituju nasi posluchaci.

11:29:15 - otázka od: Barbora Hello...kedy ste naposledy hrali? Ako ste boli spokojni? Co hovoris na komercne zalezitosti?...:-) Naposledy sme hrali, ako som uz spomenul, v Kosiciach, bolo fajn, ale malo. Lebo my ked uz hrame, tak nevieme prestat. No a komercia... jasne, ze musi byt, ale podstatne je vo vsetkych smeroch, ci sa hudba robi poriadne.

11:30:21 - otázka od: jankaslivka Chcem Vam popriat vela vela uspechov a vela dalsich rokov dobrej hudby. Som Vasa nadsena fanynka, obdivujem Vas, ste skvely :) Dakujeme:) Pre fanusikov sme vytvorili na novej stranke www.serenaders.sk Hot club, zabrowsujte, ste vitana:)

11:31:58 - otázka od: Kristl Zdravím Vás, moja otázka znie : kde môžem dostať Vaše najnovšie CD a koľko stojí financií, Vaša hudba sa mi veľmi páci. Do života prajem veľa hudobných úspechov. Okrem www.hudba.info najdete cd urcite u Dr. Horaka a mozno aj v sieti Zawodski. Ak nie, tak pytajte, nech objednaju.:))

11:32:35 - otázka od: Django Zdravim, raz som Vas pocul v Redute v Bratislave, a stalo to vazne za to. Kde Vas mozem najblizsie vidiet hrat? Zdravim Djanga Reinhardta:)

11:35:00 - otázka od: Veron Najblizsie hrame tento vikend v Hlohovci - v sobotu...ale inak kazdy druhy piatok v Nitre v nemenovanom podniku...nas web - www.coctailband.szm.sk...bolo by fajn si raz spolu niekde zahrat...:) Stranku som pozrel, drzim palce! Ked pojdem okolo Nitry, urcite pridem.

11:38:24 - otázka od: Jana Ahoj:) Styling si robite sami, alebo na to mate nejakeho odbornika? Vyzerate fakt perfektne. Vsetci ste ako vystrihnuti z filmu z 30. rokov:) Robime to sami, odveky problem je pred hranim najst gel na vlasy:)))

11:39:54 - otázka od: igorko Nazdarek:)Drzim palce, ste super. Ako ste sa dali dokopy? Za vsetkym stoji Juraj Bartoš, svetovy trubkar, nas bandleader a zakladatel orchestra. Hlavne u neho to asi bude o spominanej karme:)

11:42:20 - otázka od: Palo Veľmi ma mrzí že vystúpenie v Banskej Bystrici na Radvanskom jarmoku sa pre dážď presunulo do iných priestorov a kopec ľudí, ktorí o tom nevedeli boli sklamaní... Prídete ešte do Banskej Bystrice - myslím za živa.. :o) Aj nas to mrzi, aj ked sa kino nakoniec zaplnilo a bol to skvely koncert. Skoda, ze sme nemohli hrat dlhsie pre skvele bystricke publikum. Bolo tam tak dobre, ze uvazujeme o dalsom hrani. To kino ma skvelu akustiku a dusu, skoda, ze je take zanedbane.

11:46:46 - otázka od: elena Pozyvaju vas aj do zahranicia? Nastastie ano:) Dokonca viac ako stihame. Pravidelne sme hostami na jazzovom festivale pri New Castle v UK. Najblizsie ideme na festival do Maďarska v marci. Ale kedze uz aj Cechy su zahranicie, spomeniem urcite Velky tanecny vecer s Ondrejom Havelkom a jeho Mellody Makers. Najblizsie bude v decembri a naposledy sme spolocne roztancovali plnu velku Lucernu!

11:47:13 - otázka od: fefe milosko a kedy pojdeme na to pivko? Hned ako prides do Bratislavy:)

11:47:54 - otázka od: Tibor Pan Stancik Vase predstavenia su ohromujuce. Som nadsenec tohto zanru a zboznujem tu atmosferu ktoru mate na predstaveniach! Len tak dalej.Zn: AUS... Len tak dalej, zn. neboli sme spolu na vojne?:)))

11:49:34 - otázka od: neli dobry den chcem vam len povedat ze hudbu ktoru robite je uzasna prajem Vam vsetkym vela uspechov.... Dakujeme vsetkym za priazen, budeme sa snazit vytrvat:)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu