Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Smrteľná rodinná dráma: Budúca matka sa zabila pri páde z okna! Bábätko v brušku prežilo

Malá Posie prežila pád v maminom brušku. Zobraziť galériu (4)
Malá Posie prežila pád v maminom brušku. (Zdroj: Facebook/Demi Atkinson)

LONDÝN - Bola v pokročilom štádiu tehotenstva a tešila sa na piate dieťa: V Anglicku zomrela žena po páde z okna výškového domu. Spadla z viac ako 25-metrovej výšky.

Po osudnom páde sa však stal aj zázrak! Nenarodené dieťa prežilo v lone svojej matky Emmy Atkinsonovej. Lekári po nešťastí porodili dievčatko v nemocnici - päť týždňov pred plánovaným termínom pôrodu. Teraz je na jednotke intenzívnej starostlivosti.

Jej sestra Demi zverejnila na Facebooku fotografiu, na ktorej je dievčatko s hadičkami v ústach a nose. Demi, ktorá je sama tehotná, s láskou položila ruku na hruď dieťaťa, pre ktoré matka už vymyslela meno Posie.

Smrteľná rodinná dráma: Budúca
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Demi Atkinson)

Demi k obrázku napísala: „Naša dokonalá, krásna Posie bojuje pre svoju mamu. Posledný kúsok našej mamy. Necháme si ju navždy.“ Dievčatko ešte nie je zo všetkého vonku, bojuje o život spolu s lekármi.

Z okna  tohto domu vypadla budúca mamička.
Zobraziť galériu (4)
Z okna tohto domu vypadla budúca mamička.  (Zdroj: Google Maps)

O príčine dramatického pádu anglická polícia zatiaľ nič neoznámila. Nevyskytli sa však žiadne „podozrivé okolnosti“, uviedli vyšetrovatelia. Podľa obyvateľov zostalo okno otvorené celý deň. Počuli buchot, po ktorom nasledovali panické výkriky. Bola to nehoda?

Len pred mesiacom mama Emma s radosťou zverejnila svoje tehotenstvo na Facebooku so slovami: "Je to dievča, nemôžem byť šťastnejšia."

Smrteľná rodinná dráma: Budúca
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Demi Atkinson)

Smútok blízkych je veľmi veľký, smútiaci položili kvety a balóniky blízko miesta tragédie. Na kartičke bolo napísané: „Nebo získalo ďalšieho anjela.“

Dcéra Demi prosí svoju zosnulú matku v príspevku na Facebooku: „Veľmi ťa potrebujem, mami, prosím, vráť sa domov. Chcem ťa len pobozkať a počuť tvoj hlas. Všetci ťa potrebujeme.“

Viac o téme: Pád z oknaTehotenstvo Emma Atkinsonová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu