Štvrtok10. október 2024, meniny má Slavomíra, zajtra Valentína

Vražedné sídlo bratov Menendezovcov je predané: Desivé detaily prípadu a predaj vily s krvavou históriou!

Vilu si teraz chodia obzerať davy fanúšikov a snažia sa urobiť pre nich cenné fotografie
Vilu si teraz chodia obzerať davy fanúšikov a snažia sa urobiť pre nich cenné fotografie (Zdroj: profimedia.sk)

BEVERLY HILLS – Prípad bratov Lylea a Erika Menendezových, ktorý pred viac ako tridsiatimi rokmi zabili svojich oboch rodičov získal opätovnú pozornosť verejnosti. Miniséria kriminálnych prípadov na obľúbenej streamovacej službe tak možno dopomohla k predaju vražedného luxusného sídla v Beverly Hills.

Sedem mesiacov po predaji vyšlo na verejnosť, že luxusné sídlo bolo predané za 17 miliónov dolárov a novými majiteľmi sa stala bohatá iránsko-americká rodina, ktorá na trhu s nehnuteľnosťami nie je nováčikom. Nehnuteľnosť, v ktorej bratia v roku 1989 zabili svojich rodičov síce zmenila niekoľkokrát majiteľa, no po odvysielaní dokumentu vzbudzuje opäť extrémnu pozornosť verejnosti, informuje New York Post.

Munícia za 4 milióny eur je na Ukrajine (Zdroj: Munícia pre Ukrajinu)

Kriminálny seriál, ktorý opisuje udalosti, ktoré viedli k vraždám, vyvolal vlnu záujmu o tragický príbeh bratov a ich bývalý domov sa premenil na turistickú atrakciu. Bratia pred súdom tvrdili, že išlo o lúpežné prepadnutie a ohavný skutok mala podľa nich spáchať mafia. Ich niekoľkomesačné podozrivé chovanie a utrácanie veľkého obnosu peňazí ich ale zo skutku usvedčilo. Okoloidúci a zvedavci teraz dúfajú, že sa im podarí nahliadnuť do domu hrôzy, kde sa známy zločin odohral.

Obyvatelia Beverly Hills už boli nútení poprosiť políciu o zásah aby odohnali zvýšení počet fanúšikov krimi seriálu. „Od vydania seriálu je to nepretržité,“ uviedol jeden z obyvateľov. Bratia si od roku 1989 odpykávajú doživotný trest po zastrelení oboch rodičov. V novom dokumente sa ale objavilo aj kontroverzné tvrdenie, že zločin bratov bol len „výsledkom sexuálneho zneužívania zo strany otca“, o čom majú svedčiť aj údajné telefonické rozhovory medzi bratmi a režisérom filmu a list, ktorý vtedy 17-ročný Erik Menendez adresoval svojmu bratrancovi. Tento dôkaz by údajne mohol znovu otvoriť prípad a verejnosť začína špekulovať aj o nevine oboch bratov.

Tento dôkaz má byť podporený aj obvinením ich nebohého otca, ktorý mal sexuálne zneužiť bývalého člena chlapčenskej hudobnej skupiny, vtedy 14-ročného Roya Rosseloa. Rodina, ktorá si ich dom po 28 rokoch od vraždy kúpila, zatiaľ svoje rozhodnutie nekomentovala, no podľa dostupných informácií sa rozhodli pre rozsiahlu rekonštrukciu. Vila v stredomorskom štýle má sedem spální a deväť kúpeľní. Napriek svojej pompéznosti bola na predaj niekoľko rokov a práve pochmúrna história mala sťažovať jej predaj.

Viac o téme: Luxusné sídloBeverly HillsPredaj nehnuteľnostiDokumentárny seriálKrimiTuristická atrakciaBratia MenendezovciVražda rodičov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu