Utorok24. september 2024, meniny má Ľubor, Ľuboš, zajtra Vladislav

VIDEO Zamknuté dvere a všade neporiadok: Kuriózny prípad z čerpacej stanice pobavil aj policajtov

(Zdroj: Getty Images)

ČESKÁ TŘEBOVÁ - Kuriózny prípad na čerpacej stanici v Českej Třebovej pobavil políciu aj širokú verejnosť. Hoci oznam na linku 158 naznačoval, že na miesto došlo k nejakému nešťastiu, situácia sa nakoniec ukázala byť oveľa menej dramatická, než sa spočiatku zdalo.

Podozrivý chaos v predajni čerpacej stanice a zatvorené dvere vyvolali u jedného zo zákazníkov obavy. Prišiel totiž na pumpu, ktorá mala byť otvorená už minimálne hodinu, no stretol sa so zamknutými dverami a rozhádzaným tovarom. Volal preto na políciu, ktorá vyslala na miesto hliadku.

Keď dorazili policajti, čakalo ich vtipné rozuzlenie. Obsluha pumpy sa totiž dobrovoľne zamkla v zadnej časti predajne a nechala „páchateľa“ na slobode. Ako sa ukázalo, vinníkom neporiadku bol malý, no nečakaný návštevník – zviera, ktoré pripomínalo fretku alebo lasicu, sa dostalo dovnútra a spôsobilo skazu v regáloch.

Video z bezpečnostných kamier ukazuje zviera, ktoré sa túla po predajni a spúšťa chaos. Našťastie, žiadna vážna škoda nevznikla, no obsluha si rozhodne odniesla nezvyčajný zážitok.

Malý predátor spôsobil chaos na čerpacej stanici (Zdroj: Policie ČR)

Polícia tento prípad so šťastným koncom zverejnila so slovami, že v tomto prípade išlo o „úsmevné rozuzlenie“ a zverejnili aj video tohto nečakaného „zlodeja“.

Viac o téme: ČeskoLasicaFretkaKuriózny prípad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu