Pondelok23. september 2024, meniny má Zdenka, zajtra Ľubor, Ľuboš

Tragédia v Prostějove: Z mosta skočil 31-ročný muž, na diaľnici ho následne prešlo auto

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: X/Policie ČR)

PROSTĚJOV - Diaľnica D46 na 22. kilometri v Prostějove v smere na Olomouc uzavrela dnes ráno tragická udalosť, z mosta tam skočil 31-ročný muž. Pri páde na ceste ho prešlo prechádzajúce osobné auto. Muž nehodu neprežil, povedal dnes hovorca krajskej záchrannej služby Břetislav Bolard. Vodiči úsek obchádzajú cez mesto, povedal dnes krajský policajný hovorca Libor Hejtman.

Aktualizované 11:00 Vyšetrovanie na mieste bolo ukončené, diaľnica D46 je už opäť plne prejazdná, povedala po 10.00 h policajná hovorkyňa Miluša Zajacová.

Udalosť sa stala pred 07:00 medzi exitom Prostějov-juh a Prostějov centrum. "Dnes po 07:00 sme prijali oznámenie o páde osoby na diaľničné teleso D46 neďaleko obce Žešov v smere od Vyškova na Olomouc. Po príchode na miesto bolo zistené, že skutočne došlo k pádu tridsaťjedenročného muža z mosta na komunikácii, ktorý na mieste podľahol spôsobeným zraneniam," povedala dnes policajná hovorkyňa Miluša Zajacová. Doplnila, že išlo o samovraždu.

archívne video

Okamihy hrôzy! Vodič nákladiaka počas jazdy skolaboval, šlo o život (Zdroj: YouTube/Policie ČR)

Podľa hovorcu krajskej záchrannej služby muž spadol na ceste pred prechádzajúce osobné auto, ktoré ho následne prešlo. "Na mieste bol ešte resuscitovaný, avšak následkom zranení podľahol. Nikto ďalší zranený nebol," uviedol Břetislav Bolard.

Podľa polície je diaľnica pre vyšetrovanie stále uzavretá. Vodiči musia v smere na Olomouc zísť na 21. kilometri na exitu Prostějov-juh.

Viac o téme: NehodaČeskoProstějov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu