Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Šokujúce odhalenie: Údajne mŕtvy syn bin Ládina vstal z hrobu! Velí al-Káide a chce útočiť na Západ

Hamza bin Ládin, syn teroristického vodcu Usámu bin Ládina Zobraziť galériu (2)
Hamza bin Ládin, syn teroristického vodcu Usámu bin Ládina (Zdroj: profimedia.sk)

KÁBUL - Usáma bin Ládinov „mŕtvy“ syn Hamza je podľa správ nažive a teraz velí al-Káide, pričom buduje globálnu sieť výcvikových táborov pre teroristov a nadväzuje väzby s ďalšími extrémistickými skupinami.

Experti priniesli desivé tvrdenia, že údajne mŕtvy syn neslávne známeho vodcu al-Káidy, Usámu bin Ládina, nie je len nažive, ale aj riadi celú zločineckú teroristickú sieť a vybudoval skutočne temnú militantnú ríšu.

Analýza naznačuje, že Hamza bin Ládin, neslávne prezývaný „Korunný princ teroru“, sa možno vyhol pokusom CIA odstrániť ho ešte v roku 2019. Čo je ešte znepokojujúcejšie, objavujú sa informácie, že teraz tajne vedie al-Káidu, pričom situáciu zhoršuje spravodajstvo, ktoré naznačuje, že jeho brat Abdullah je hlboko zapojený do tejto organizácie.

Táto správa znamená, že ich otec, mozog za strašnými útokmi z 11. septembra, fakticky zanechal po sebe teroristickú dynastiu z posmrtného života, poháňanú neukojiteľnou túžbou po globálnom chaose.

Uvádza sa, že títo dvaja manipulujú minimálne s desiatimi rozsiahlymi výcvikovými tábormi al-Káidy v Afganistane a nadväzujú temné spojenectvá s ďalšími skupinami, ktoré zdieľajú ich hlbokú nenávisť voči Západu.

Hamza, 34 rokov, sa údajne zdržiava väčšinou v okolí Džalálábádu, neslávneho teroristického úkrytu, ktorý sa nachádza asi 160 kilometrov východne od Kábulu.

Usáma bin Ládin
Zobraziť galériu (2)
Usáma bin Ládin  (Zdroj: TASR/AP Photo)

V správe získanej Mirrorom sa uvádza: „Hamza bin Ládin nie je len nažive, ale aktívne sa podieľa na znovuzrodení al-Káidy, čo je dobre známe medzi vysokými predstaviteľmi Talibanu. Títo lídri s ním komunikujú, pravidelne sa s ním stretávajú a zabezpečujú jeho ochranu, ako aj ochranu jeho rodiny.

„To poukazuje na hlboké spojenie medzi al-Káidou a Talibanom, ktoré je nevyhnutné, aby ho západné vlády pochopili. [Hamza] prevzal vedenie al-Káidy a smeruje ju k najsilnejšiemu oživeniu od vojny v Iraku,“ uvádza Mirror US.

Správa pokračovala: „Pod jeho velením sa al-Káida znovu zoskupuje a pripravuje na budúce útoky na západné ciele. Hamzu poháňa silné odhodlanie pokračovať v dedičstve svojho otca, čo jeho činy robí symbolickými aj strategicky dôležitými. Navyše, Hamzov brat, Abdullah bin Ládin, hrá kľúčovú úlohu v tomto oživení."

Ďalšia správa odhaľuje, že tábory pripravujú bojovníkov a samovražedných útočníkov, ktorých učia, ako nepozorovane uniknúť z Afganistanu a šíriť teror na západných národoch. Predpokladá sa, že v Afganistane pôsobí až 21 extrémistických sietí, ktoré z tejto krajiny robia globálne ohnisko teroristickej činnosti.

Najnovšie spravodajstvo naznačuje, že al-Káida sa dostala aj k Islamskému štátu, čo vyvoláva vážne obavy z ďalšieho katastrofického útoku podobného 11. septembru.

Špióni narazili na ďalšiu mrazivú analýzu, ktorá bije na poplach a uvádza: „Paralely medzi súčasnou situáciou a udalosťami pred útokmi z 11. septembra sú znepokojujúce. Nedostatok legitímnej vlády a ideologické prepojenie medzi vládnucim Talibanom a týmito skupinami premenili Afganistan na útočisko pre extrémizmus. Teroristi z celého sveta sa do krajiny hrnú na výcvik."

Viac o téme: Usáma bin LádinAl-KáidaHamza bin Ládin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu