Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Záhadný nález tela v rieka pri meste Holíč! Šokujúci zvrat: Polícia začala vyšetrovať vraždu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

HOLÍČ - Včera bolo nájdené telo v rieke Morava pri meste Holíč. To, či sa telo do rieky dostalo na Slovensku alebo v Českej republike, je záhadou. Polícia však odhalila nové šokujúce detaily. Začali vyšetrovanie vraždy. Muž mal byť z Česka.

Vyšetrovateľ trnavskej krajskej kriminálky začal v prípade nájdeného tela mŕtveho muža v rieke Morava neďaleko mesta Holíč v okrese Skalica trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. Trnavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

archívne video

Nález tela na Plynárenskej ulici v Bratislave (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

"Policajti boli včera, do neskorých večerných hodín, na mieste nálezu 57-ročného občana Českej republiky bez známok života, neďaleko mesta Holíč. Policajná hliadka, ktorá bola na mieste ako prvá, si všimla, že muž má zranenie na hlave," priblížila polícia.

 

PRÍPAD MUŽA NÁJDENÉHO V RIEKE MORAVA SI PREVZAL KRAJSKÝ VYŠETROVATEĽ 👮‍♂️ Vyšetrovateľ trnavskej krajskej kriminálnej...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Wednesday, August 28, 2024

Privolaný obhliadajúci lekár na mieste nevylúčil cudzie zavinenie a vyšetrovateľ preto nariadil vykonať pitvu. Do vyšetrovania prípadu bol prizvaný aj súdny znalec. "Policajti sa prípadom naďalej intenzívne zaoberajú a vykonávajú úkony potrebné na riadne objasnenie okolností, za ktorých k tejto tragickej udalosti došlo," doplnila polícia. Políciu a hasičov zalarmoval v utorok (27. 8.) večer rybár, ktorý telo vo vode spozoroval. Na miesto boli vyslaní aj policajti z kriminálnej polície.

Viac o téme: PolíciaVraždaTeloNálezRieka Morava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu