Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Agresívny žralok zaútočil na 16-ročného študenta: Jeho telo už našli bez hlavy a ruky, prvé slová zdrveného otca!

16-ročný Jahmari Reid sa stal obeťou agresívneho zvieraťa
16-ročný Jahmari Reid sa stal obeťou agresívneho zvieraťa (Zdroj: Twitter/Lad Bible)

FALMOUTH – Iba 16-ročnému študentovi sa stal osudný podmorský rybolov na pláži Falmouth Fishing Beach. Neprežil útok agresívneho žraloka a jeho telo vytiahli už bez hlavy. Úrady v oblasti zakázali podmorský rybolov a potápanie.

16-ročný Jahmari Reid z Jamajky mal zohavené celé telo. Nezvestnosť nahlásil jeho otec po tom, čo sa jeho syn stratil počas podmorskej výpravy. Telo chlapca vytiahli na pláž potápači priamo pred očami zdrveného otca. „Nemôžem uveriť, že včera išiel sám na more a už nie je medzi nami. Cítim sa tak zle,“ povedal otec so zlomeným srdcom a tvár mal plnú žiaľu, uviedla jamaicaobserver.

Otec sa priznal, že svojho syna od jeho hobby, ktorým bol podmorský rybolov odhováral. Svedkami hroznej tragédie boli na pláži aj rybári, ktorí krátko po incidente uvideli v mori obrovského žraloka tigrieho.Agresívne zviera sa rybári snažili uloviť, no nepodarilo sa im to.

Podľa odborníkov mal žralok v ten deň údajne plávať za trupom výletnej lode. Žraloky v takejto situácii oblasť plytčiny tak rýchlo neopustia a mladý Jahmari sa tak stal obeťou útoku. Úrady už informovali výletné lode a zakázali potápanie až do odvolania. Celý incident je aktuálne v štádiu vyšetrovania.

Viac o téme: Jamajkaútok žralokaAgresívne zvieraJahmari Reid
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu