Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

DESIVÉ okamihy počas dovolenky: VIDEO Ľudí vystrašil záhadný plávajúci predmet! Pláž museli evakuovať!

Pyrotechnici na rumunskej pláži Venus vytiahli z mora kovový predmet. Slová na ňom boli písané v ruštine
Pyrotechnici na rumunskej pláži Venus vytiahli z mora kovový predmet. Slová na ňom boli písané v ruštine (Zdroj: X/The Future, YouTube/ ZIUA de Constanta)

VENUS – Pláž v rumunskom letovisku Venus zachvátila panika. Príjemné počasie a dobrú atmosféru vystriedali počas tohto týždňa strach a panika. V mori, len niekoľko sto metrov od pobrežia, niekto nahlásil neznámy plávajúci kovový predmet. Celá pláž musela byť kvôli bezpečnosti evakuovaná.

Vo štvrtok 22. augusta popoludní sa na rumunskej pláži Venus vo východnej časti Čierneho mora odohrala situácia ako z akčného filmu. Niekto v mori spozoroval plávajúci neidentifikovateľný predmet a ihneď to nahlásil. Miestne záchranné zložky nechceli nič podceniť a celú pláž evakuovali. Informuje o tom Replica Online.

Slová v ruštine 

Na podozrivom predmete bolo vidieť slová písané v ruštine. Po uzavretí pláže sa na miesto presunul tím pyrotechnikov, policajné zložky aj protiteroristické komando. Denník pripomína, že od začiatku invázie na Ukrajinu (24. február 2022) zneškodnili v Čiernom mori námorné sily Rumunska, Bulharska a Turecka už niekoľko desiatok plávajúcich mín. 

Raketový posilňovač

Prvotné informácie hovorili o valcovitom predmete z kovu. Ďalší rumunský zdroj Libertate uviedol, že po preskúmaní zástupcovia pre mimoriadne udalosti v Dobrudži upresnili, že ide o raketový posilňovač. Ten z vody bezpečne dostali na breh profesionálni pyrotechnici. 

"Dnes popoludní (22. augusta) vytiahol tím pyrotechnikov z mora na pláž vo Venuse raketový zosilňovač. Následne bol za prísnych bezpečnostných opatrení prevezený na bezpečné miesto," informoval Inšpektorát pre mimoriadne udalosti.

Viac o téme: PlážRumunskoVenusDobrudžaKovový predmetRaketový posliňovač
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu