Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Trumpove výbuchy hnevu: Jeho neter si neberie servítky! Pred všetkými odhalila o ňom jednoduchú pravdu

Exprezident USA Donald Trump
Exprezident USA Donald Trump (Zdroj: SITA/AP Photo/Gerald Herbert)

WASHINGTON - Po tomto vystúpení zožal Donald Trump veľa výsmechu. Po tom, čo bývalý americký prezident počas programu otázok a odpovedí úplne stratil nad sebou kontrolu, jeho neter o ňom na internete zdieľala „veľmi jednoduchú pravdu“.

Mary Trumpová, neter bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa, v posledných rokoch opakovane kritizovala Trumpa. Je považovaná za jedného z jeho najtvrdších kritikov. Zdá sa, že nič viac ako ich priezvisko ich dvoch nespája. Vo svojom blogu 59-ročná žena opäť nepovedala nič dobré o Donaldovi Trumpovi.

Je to pravda?

Mary Trumpová sa vo svojom blogu zmienila o pochybnom Trumpovom vystúpení na zjazde National Association of Black Journalists (NABJ). Prezidentský kandidát tam zúril proti novinárke z ABC News, ktorá ho konfrontovala s nepríjemnou otázkou. Pohŕdavo sa vyjadril aj o prezidentskej kandidátke Kamale Harrisovej: "Nevedel som, že je čierna, až kým sa pred pár rokmi zrazu nestala černoškou. A teraz chce byť známa ako čierna."

  • „Akonáhle si však (Trump) uvedomil, že nebude dostávať také ´softbalové´ otázky, aké bežne dostáva, vrátil sa k svojmu typu a bez štipky sebakontroly sa správal ako ten rasistický tyran, ktorým bol,“ analyzovala Mary Trumpová správanie svojho strýka.
  • Pre Mary Trumpovú je jedna vec jasná: „Nie je to tak, že by sme už nepoznali rozsah jeho (Trumpovho) rasizmu a mizogýnie, ale aby sme videli, ako rýchlo sa prestane ovládať, nedokáže ovládať svoje reakcie a to, že sa nemohol viac prispôsobiť, bolo niečo výnimočné.“
  • "Pravda je celkom jednoduchá. Donald si nemôže pomôcť. Keď to na neho príde, nemali by sme nad tým príliš premýšľať. Je presne taký, ako sa zdá: rasista, mizogýn, klamár. Je tyran, ktorý nemá čo robiť v blízkosti Bieleho domu, mali by sme pripomenúť, že je to obrovský zbabelec,“ pokračovala Mary Trumpová.
Viac o téme: Donald TrumpPrezidentské voľby USA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu