Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Politická olympiáda! Ministerka ukázala saltá na trampolíne: VIDEO Svojho sna sa musela vzdať

Annalena Baerbocková skákala na trampolíne. Zobraziť galériu (3)
Annalena Baerbocková skákala na trampolíne. (Zdroj: SITA/David Young/dpa via AP)

LEVERKUSEN - Predtým, ako išla nemecká ministerka zahraničia Annalena Baerbocková do politiky, bola úspešnou trampolínovou atlétkou. Na letnej ceste po Nemecku teraz ministerka zahraničných vecí predviedla svoju športovú stránku. Na internete sa stretla s rozdielnymi názormi.

Annalena Baerbocková bývala gymnastkou na trampolíne. Na svojej ceste po Nemecku predviedla svoje schopnosti, keď nemeckí paralympionici navštívili TSV Bayer Leverkusen 04. Video na sociálnej sieti ukazuje nemeckú ministerku zahraničných vecí v akcii.

Pred viac ako 20 rokmi Annalena Baerbocková vyhrala na trampolíne na majstrovstvách Nemecka v roku 1999. Ale po ukončení strednej školy sa Baerbocková tohto športu vzdala. Na svojej ceste po Nemecku sa opäť odvážila stúpiť na trampolínu na TSV Bayer Leverkusen 04 a predviedla svoje schopnosti pred kamerou. Na videu novinára magazínu „Spiegel“ Mathieua von Rohra môžete vidieť zelenú političku, ako robí niekoľko sált.

Annalena Baerbocková skákala na trampolíne.
Zobraziť galériu (3)
Annalena Baerbocková skákala na trampolíne.  (Zdroj: SITA/David Young/dpa via AP)

Annalena Baerbocková skákala na trampolíne.
Zobraziť galériu (3)
Annalena Baerbocková skákala na trampolíne.  (Zdroj: SITA/David Young/dpa via AP)

Ministerka zahraničia rozdeľuje internet

Baerbockovej zábery sa online stretávajú s rozdielnymi názormi. Zatiaľ čo niektorí sú úplne pobúrení, iní to vzrušenie vôbec nedokážu pochopiť:

  • "Jej fanúšikovia milujú jej skákanie na trampolíne. Ale politička, ktorá neustále skáče na trampolíne a v nevhodnú chvíľu, sa stáva zraniteľnou. A nie, táto kritika nemá nič spoločné s tým, že Annalena Baerbocková je žena," píše užívateľ X.
  • „Myslím si, že Baerbocková má dobrú postavu aj na trampolíne,“ píše sa na Twitteri.
  • "Nemyslím si, že je to zlé. Ulbricht sa nechal nafilmovať, ako hrá volejbal, Putin jazdí a chytá ryby. Je to určite prístupnejšie ako jazda v Eurofighteri," píše sa v jednom z tweetov.
  • „Myslím si, že na tom aj tak nezáleží, pretože čokoľvek, čo robí, sa aj tak nehodí,“ píše užívateľ X.
  • "Takéto obrázky sú vždy bilancovaním. Osobne si myslím - v týchto časoch by som sa im radšej vyhýbal. Ale spolkový minister má samozrejme dovolené robiť gymnastiku a predvádzať ju, o tom niet pochýb," hovorí jeden komentár.
Viac o téme: TrampolínaAnnalena Baerbocková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu