Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Záber ako zo sci-fi filmu: Mladíka zasiahne na VIDEU neznámy predmet a vyhodí ho na ulicu...TO bola rýchlosť!

Objekt letí smerom k dverám, do ktorých pár sekúnd predtým vošiel mladík Zobraziť galériu (2)
Objekt letí smerom k dverám, do ktorých pár sekúnd predtým vošiel mladík (Zdroj: Reddit/kamm03/r/ParanormalEncounters)

BOGOTA – Pokojný večer sa zmenil na des a hrôzu. Na zadnom dvore jedného z rodinných domov v Kolumbii sa odohrala desivá scéna. Nebyť zaznamenania tohto úkazu na videu, nikto by tomu neveril. Veď posúďte sami.

Používateľ sociálnej siete Reddit, ktorý sí hovorí "kamm03" uverejnil v skupine "r/ParanormalEncounters" pred niekoľkými dňami video, ktoré dvíha zo stoličiek aj tých najpokojnejších ľudí. Za zábere je vidieť zadný dvor rodinného domu a mladého muža, ako vchádza cez dvere dnu. 

Náhle to priletí 

Pár sekúnd sa nič nedeje, no potom nejaká zvláštna sila vyhodí mladíka von. Ten spadne zo schodov a zostane ležať na zemi. Neznáma sila má na zábere tvar akejsi gule, prípadne zaobleného objektu a rúti sa k dverám zozadu spoza zaparkovaného vozidla. Okrem toho je jasne vidieť, ako cielene vo vysokej rýchlosti viackrát zmení smer.

"Kamm03" podľa svojich slov predpokladá, že video bolo natočené v jeho rodnom meste v Kolumbii. V hornej časti po čas svietil dátum (21. júl 2024) a aj miestny čas – krátko pred 19:00. Po  tomto hrozivom incidente prišiel mládencovi na pomoc pár, ktorý zrejme len prechádzal okolo, keď venčil svojho psa. Ten na videu prebehne popri vozidle, spoza ktorého priletela neznáma "guľa". 

Skončil v nemocnici

Obeť mala byť hospitalizovaná, pričom "kamm03" ešte dodal, že "toto sa stalo v mojom rodnom meste v Kolumbii". "Veľmi zvláštny a rýchly predmet guľovitého tvaru preletel cez zadný dvor a doslova vyhodil muža z domu. Skončil s 24 stehmi. Nepovedal by som, že to bola guľa. Kamaráti sú dokonca názoru, že nemohlo ísť ani o žiadne zviera. Čo si myslíte vy?"

Mladík zostal po kontakte s neznámym letiacim objektom ležať na zemi pri schodoch
Zobraziť galériu (2)
Mladík zostal po kontakte s neznámym letiacim objektom ležať na zemi pri schodoch  (Zdroj: Reddit/kamm03/ r/ParanormalEncounters)

V komentároch pod videom sa ihneď rozbehli špekulácie, o akú anomáliu vlastne išlo. "Toto video je úplne šialené. Nikdy som nič podobné nevidel," napísal jeden zmätený sledovateľ. "Nemyslím si, že je to upravené. Predmet letí spoza vozidla, nepretína obrazovku z rohu," zatiaľ čo ďalších ľudí zaujíma hlavne názor mládenca, ktorý toto nešťastie zažil: "Budem to riešiť až vtedy, keď sa vyjadrí obeť tejto anomálie." Najviac sledovateľov na Reddite sa však prikláňalo k paranormálnemu javu. 

Viac o téme: VideoGuľaParanormálne javyAnomáliaKolumbiaBogotaNeznámy predmet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu