Piatok18. október 2024, meniny má Lukáš, zajtra Kristián

Absolútny BIZÁR tohto leta: VIDEO Srbskí dovolenkári priniesli do mora... To nemyslia vážne!

(Zdroj: Repro foto X/DuttWinston)

BELEHRAD - Niektorí turisti sú pri mori schopní všetkého. Niekto nemá problém si púšťať nahlas hudbu, iní si rôznymi spôsobmi obsadzovať miesta alebo zaparkovať pár centimetrov od mora. Najnovšie vyčíňanie však predčí asi všetko predtým. Pri mori zachytili na videu dovolenkárov, ktorí do mora priniesli na ražni napichnuté celé prasa. A umývali ho tam.

Extrémne správanie dovolenkárov pri mori prekvapilo viacerých turistov. Na sociálnej sieti X sa objavilo video, ktoré zobrazuje dvoch mužov, ako nesú do mora na ražni celé prasa a bez hanby ho tam umývajú. Ako píše srbský portál Blic.rs, dovolenkári na videu majú byť zo Srbska. Video sa za krátky čas stalo virálnym a vyvolalo veľké množstvo reakcií a komentárov.

"Toto môžu byť len Srbi. Ako ich takáto vec napadne?," reagoval jeden v komentároch. "Po prvé - úbohé prasa, po druhé - množstvo bordelu, ktorý po sebe zanechajú na pláži, je neuveriteľná“, reagoval ďalší pod kontroverzným videom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nie je známe, v ktorej dovolenkovej destinácií bolo video natočené, ale súdiac podľa komentárov autora videa portál Blic usudzuje, že ide o miesto, kde chodí pomerne dosť srbských turistov.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viac o téme: DovolenkaMorePrasa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu