Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Rusi označili za potenciálny terč aj Prahu: Stačia tri rakety a táto civilizácia sa zrúti, zaznelo v štátnej televízii!

Takáto by mala byť trajektória ruského vzdušného úderu podľa moderátora Jevgenija Popova
Takáto by mala byť trajektória ruského vzdušného úderu podľa moderátora Jevgenija Popova (Zdroj: X/@agents_media)

MOSKVA – Známy ruský moderátor Jevgenij Popov uviedol v štátnej ruskej televízii potenciálne terče ruského vzdušného úderu. Okrem Veľkej Británie, ktorú označil za „tradičného nepriateľa“ sú podľa neho ohrozené aj európske metropoly vrátane Prahy.

Toto oznámenie malo byť reakciou na rozmiestnenie amerických rakiet dlhého doletu v Nemecku. Moderátor tak upresnil posledné vyjadrenie Kremľa a dodal, že „nie je ťažké uhádnuť zemepisnú polohu ich reakcie". V ohrození by mali byť všetky európske metropoly vrátane Berlína, Varšavy, Paríža, Bukurešti ako aj Prahy. Popov nezabudol ani na americké základne v Nemecku ako Garmisch-Partenkirchen alebo Patch Barracks, Spangdahlem a Ramstein, upozornili novinky.cz.

Muž onanoval pred ženami v pražskom metre (Zdroj: Policie ČR)

Jeho vyjadrenie bolo súčasťou televízneho programu na štátnej televízii Rossija-1 v nedeľu večer. „Zvláštnu pozornosť venujte Británii a nášmu tradičnému nepriateľovi, pretože proti nemu bude pracovať významná časť Severnej flotily.“ Ako potenciálne terče ďalej označil Londýn, Manchester, Birmingham ako aj námornú základňu v Devonporte, Clyth v Škótsku, ale aj lodenicu Chatham v Kente a dodal, že Rusku stačia tri strely a „táto civilizácia sa zrúti“.

Jevgenij Popov je poslancom Štátnej dumy za stranu Jednotné Rusko a manžel Olgy Skabejevovej, známej rovnako pre podporu ruskej propagandy. Plán o dočasnom premiestnení striel s dlhým doletom oznámil Washington na konci summitu NATO. Tento plán by mal posilniť ochranu európskych členov Aliancie. V Nemecku majú byť rozmiestnené strely SM-6 a Tomahawk, ale aj hypersonické zbrane s dlhším dosahom.

Viac o téme: RuskoMoskvaJevgenij PopovVzdušný úder
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu