Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Muž podozrivý z prevádzačstva pri úteku pred políciou zranil v Nemecku šesť ľudí

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MNÍCHOV – Muž podozrivý z prevádzačstva pri úteku pred políciou zrazil šesť ľudí, štyria utrpeli vážne zranenia. Incident sa odohral neďaleko hraníc s Rakúskom.

Incident sa odohral v noci na nedeľu neďaleko mesta Vilshofen ležiaceho približne 20 kilometrov od hraníc s Rakúskom. Šestica zranených vo veku od 11 do 21 rokov sa zúčastňovala festivalu Donau in Flammen (Dunaj v plameňoch), uviedol hovorca miestnej polície.Vodičom bol 24-ročný občan Gruzínska, ktorý sa pokúsil utiecť pred policajnou cestnou kontrolou. Na ceste spájajúcej pohraničné mesto Passau a Vilshofen dostal pri zabáčaní doľava vo vysokej rýchlosti šmyk. Neskôr vozidlo opustil v slepej uličke a pred políciou sa pokúšal ujsť pešo. Polícia muža zadržala, počas naháňačky utrpeli dvaja policajti ľahké zranenia.

Polícia vo vozidle vedenom gruzínskym občanom objavila osem osôb, nikto však nemal potrebné povolenia ani doklady, píše DPA. Polícia muža obvinila zo spôsobenia ujmy na zdraví, porušenia dopravných predpisov a nebezpečného prevážania osôb.Podľa polície navštívilo festival na brehoch rieky Dunaj niekoľko tisíc ľudí, jeho súčasťou bol aj ohňostroj.

Viac o téme: Polícia PrevádzačstvoNemeckoMuž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu