Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Polícia obvinila dvoch mužov za jazdu pod vplyvom alkoholu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

PREŠOV - Z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky polícia v Beharovciach obvinila dvoch mužov. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Štefan Pecuch.

Ako uviedol, vo štvrtok (11. 7.) podvečer viedol 48-ročný vodič osobné motorové vozidlo po diaľnici D1 a pred tunelom Branisko bol zastavený z dôvodu nebezpečného zaraďovania sa do pravého jazdného pruhu.

archívne video

Mladá vodička šoférovala pod vplyvom alkoholu: Jej spolujazdkyňa nafúkala ešte viac (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj )

"Výsledok dychovej skúšky u tohto vodiča dosiahol hodnotu 1,9 promile. Následne v nedeľu (14. 7.) v doobedňajších hodinách viedol 45-ročný vodič osobné motorové vozidlo po D1 a pred tunelom Branisko prekročil najvyššiu dovolenú rýchlosť o 23 kilometrov za hodinu. Po zastavení bol podrobený dychovej skúške s pozitívnym výsledkom, ktorý presiahol hodnotu 1,5 promile," povedal Pecuch. Obaja vodiči boli obmedzení na osobnej slobode a umiestnení do cely policajného zaistenia.

 

POCIT ZODPOVEDNOSTI ŽIADEN: PREKROČIL RÝCHLOSŤ A ŠOFÉROVAL OPITÝ 👉Včera dopoludnia šoféroval 45-ročný muž auto po...

Posted by Polícia SR - Prešovský kraj on Monday, July 15, 2024
Viac o téme: AlkoholTunelVodičiPolícia PrešovBehárovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu