Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Brutálne VIDEÁ zo streľby, všade počuť krik! Útočník sa skrýval: Reakcia Trumpa po zasiahnutí guľkou

(Zdroj: SITA/AP Photo/Gene J. Puskar)

WASHINGTON - Na sociálnych sieťach sa objavujú detailné videá z hrôzostrašnej streľby na bývalého prezidenta Donalda Trumpa. Toho útočník Thomas Matthew Crooks postrelil do ucha. Videá zachytávajú prvú reakciu Trumpa potom ako ho zasiahla guľka a to, kde sa útočník skrýval.

Brutálna streľba sa odohrala v sobotu na mítingu v Pensylvánii. Počas rozprávania exprezidenta Donalda Trumpa sa začali ozývať výstrely. Na videu z daného okamihu je vidieť, ako Trumpa prvý výstrel zaskočil. Po druhom si chytil ucho a a po treťom sa schoval za pult.

Guľka mu prestrelila hornú časť pravého ucha. Bývalý americký prezident sa vyjadril na sociálnej sieti, informujeme. "Bol som postrelený guľkou, ktorá prenikla hornou časťou pravého ucha," napísal Trump na svojej sociálnej sieti. "Okamžite som vedel, že niečo nie je v poriadku. Počul som svišťanie, výstrely a hneď som pocítil, ako mi guľka roztrhla kožu," uviedol Trump, ktorý nebol vážne zranený. 

Na sociálnych sieťach sa objavuje aj video strelca, ktorý sa skrýval na budove za stenou. Po spustení hrôzostrašne streľby bol všade počuť krik. Útočníka sa podarilo poriadkovým zložkám zneškodniť. Na mieste bol mŕtvy.

Viac o téme: StreľbaútočníkDonald TrumpWashington
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu