Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Len pes bol svedkom brutálneho útoku: Syn odrezal penis a semenníky vlastnému otcovi

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BERLÍN - V nemeckom Severnom Porýní-Vestfálsku momentálne vyvoláva hrôzu obzvlášť bizarný prípad: Syn (32) údajne napadol vlastného otca (66) v jeho dome a odrezal mu penis a semenníky. Teraz je vo väzbe.

K trestnému činu proti právnikovi z Herne došlo už vo februári. Ako informoval „Bild“, susedia zavolali na tiesňovú linku, pretože pes obete neprestával štekať. Prišla polícia a našla 66-ročného muža v kaluži krvi v posteli - s oddeleným penisom a semenníkmi. Život muža zachránila núdzová operácia.

archívne video

Zásah polície! Spútaný muž leží na zemi vedľa auta (Zdroj: Tip čitateľa)

Vyšetrovanie bolo náročné. Oddelenie vrážd celé dni zaisťovalo dôkazy a prehľadávalo oblasť po genitáliách – no márne. Okrem jazvečíka „Kalliho“ neboli žiadni svedkovia, pretože manželka obete bola v čase činu v nemocnici.

DNA prezradila syna

Až po štyroch mesiacoch prišiel rozhodujúci zlom: Zabezpečená stopa DNA ukazovala na 32-ročného syna, hoci dom svojich rodičov dlho nenavštevoval. Vyšetrovatelia prehľadali jeho byt, v ktorom býva so svojou partnerkou, uzavreli polovicu ulice a zatkli Moritza K.. Odrezaný penis a semenníky sa nepodarilo nájsť.

Podľa správy polícia a prokurátori potvrdili, že bol zatknutý „blízky rodinný príslušník“. Muž z Dortmundu, ktorý je už dva týždne vo väzbe, zatiaľ počas výsluchu mlčí. Štátne zastupiteľstvo vyšetruje pokus o vraždu a ťažké ublíženie na zdraví.

Viac o téme: VyšetrovaniePenisútok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu