Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Šokujúci nález v Petržalke: V byte našli dve mŕtve telá! Sú známe výsledky pitvy, polícia prezradila viac

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Posun v prípade otrasného nálezu v jednom z bratislavským bytov. Cez víkend otriasol hlavným mestom desivý prípad. V bytovom dome na Mánesovom námestí v bratislavskej Petržalke našli v sobotu predpoludním dve telá bez známok života. Čo sa za zatvorenými dverami odohralo, bolo záhadou. Polícia teraz do prípadu vniesla viac svetla.

Policajti boli vyslaní k prevereniu oznámenia o náleze dvoch tiel v sobotu krátko po 11.00 h. "Privolaná hliadka na mieste zistila, že ide o osoby ženského a mužského pohlavia. Na mieste sa vykonávajú procesné úkony a preto nie je možné poskytnúť viac informácií," uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

Šokujúci nález v Petržalke:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Podľa našich informácií mali susedia vo výťahu zacítiť veľký smrad a privolať políciu. Tí následne objavili v jednom z bytov mŕtveho muža a ženu. Telá mali byť už v pokročilom štádiu rozkladu. Ako presne dvojica zomrela a či im niekto pomohol však jasné nebolo.

 

AKTUALIZÁCIA INFORMÁCIÍ K NÁLEZU DVOCH TIEL BEZ ZNÁMOK ŽIVOTA V JEDNOM Z BYTOV NA MÁNESOVOM NÁMESTÍ ➡V súvislosti s...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Wednesday, July 10, 2024

Polícia poskytla viac informácií až dnes, keď má v rukách výsledky pitvy. „V súvislosti s nálezom tela muža a ženy, ktorí boli nájdení v jednom z bytov na Mánesovom námestí dňa 06.07.2024 je vedené trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. Na základe predbežných výsledkov pitvy nebolo zistené cudzie zavinenie ako príčina smrti osôb. Za účelom vypracovania znaleckých posudkov a zároveň zistenia presných príčin smrti boli do trestného stíhania pribratí znalci z oblasti súdneho lekárstva,“ uviedla polícia. „Vzhľadom k citlivosti prípadu a ohľadu k pozostalým nebudeme zatiaľ ďalšie informácie zverejňovať,“ dodali.

Viac o téme: Mŕtve teláPitvaPolícia PetržalkaBratislavaKrimi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu