Sobota29. jún 2024, meniny má Peter, Pavol, Petra, zajtra Melánia

ŠOK na verejnosti: VIDEO Nočným Brnom sa prechádzal NAHÝ muž! TOTO si dovolil pred policajtmi

Nočným Brnom sa prechádzal nahý a opitý muž
Nočným Brnom sa prechádzal nahý a opitý muž (Zdroj: iDNES/Městská policie Brno)

BRNO – Svoje problémy si každý riešime po svojom. Niektoré metódy sú však viac ako šialené. Do tejto kategórie spadá aj istý muž (45), ktorý sa rozhodol pre prechádzku nočným Brnom, avšak takmer úplne nahý. Po zadržaní mestskými policajtmi sa nebránil. Mužom zákona dokonca opísal svoj delikátny problém.

archívne video

Cudzinecká polícia v Prahe zachraňovala dieťa v okne (Zdroj: Policie ČR)

Brnenskí mestskí policajti riešili počas minulého týždňa veľmi ojedinelý prípad. O druhej hodine ráno zadržali pred brnenskou hlavnou stanicou muža (45), ktorý sa prechádzal ulicami mesta takmer úplne nahý. Mal obuté len ponožky. Podľa svojho postoja a správania nemal v úmysle sa ani obliecť. 

Problémy s partnerkou

Policajtom vysvetlil, že sa takýmto spôsobom rozhodol riešiť svoje partnerské problémy. "Dával nám najavo svoju nespokojnosť s tým, ako sa k nemu správa žena, ktorú miluje," uvádza sa v policajnej správe MP Brno. Policajti podľa mužovej gestikulácie usúdili, že bol v podnapitom stave. Dychová skúška, ktorej sa nebránil, odhalila takmer dve promile alkoholu v krvi. 

Strážnici sa mu neskôr snažili dohovoriť, aby si zohnal šaty, alebo niekomu zavolal, aby ho zobral domov. Nemenovaný muž však vyhlásil, že zostane nahý a počas rozhovoru dokonca začal bez varovania močiť na chodník.

Na miesto boli privolaní príslušníci štátnej polície, ktorí skonštatovali, že previnilec sa nedopustil žiadneho trestného činu. Za zničenie verejného priestranstva mu ale hrozí pokuta 20-tisíc českých korun (803 eur). Mestská polícia následne delikventa previezla na záchytnú stanicu. 
 

Viac o téme: Mestská políciaMočenieZlomené srdceBrnoMP BrnoNahotaKrimiPolicie ČR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu