Sobota29. jún 2024, meniny má Peter, Pavol, Petra, zajtra Melánia

Dovolenkári v Chorvátsku neverili vlastným očiam! FOTO Rakúski turisti zaparkovali auto priamo na pláži

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

BIOGRAD NA MORU - Dobré miesto na pláži je jedným zo základov spokojnej dovolenky pri mori. Pozná to každý milovník opaľovania a kúpania sa v mori. Niekedy však potreba osobného pohodlia preváži potreby druhých. Túto situáciu dobre ilustrujú fotografie z chorvátskej pláže, kde sa skupina rakúskych turistov bezohľadne rozhodla zaparkovať svoje auto priamo na pláži, tesne vedľa vody.

archívne video

Po roku opäť spustili na hladinu Štrbského plesa člnky (Zdroj: TASR/Adriána Hudecová)

Rakúski turisti zaparkovali svoje Audi len pár centimetrov od mora. "Kto chce ležať na pláži vedľa svojho auta?!," komentoval pobúrený dovolenkár v rozhovore pre portál 24sata.hr Ako informoval miestny web, rakúski turisti zaparkovali svoje auto v pondelok okolo 17. hodiny na pláži Slanica neďaleko Biogradu, ktorá je jednou z mála pláží prístupných verejnosti.

Či to bolo pohodlie alebo obyčajná drzosť, čo motivovalo skupinu rakúskych dovolenkárov v Chorvátsku, aby parkovali priamo pri vstupe do mora, nie je známe, no jedno je isté. Fotografia obletela internet a vyvolala vlnu nevôle. Z bezohľadných turistov sa vykľuli dve staršie ženy s dvomi deťmi. Vedľa auta si rozložili uteráky, slnečník a nafukovačku. "Všetci sme boli šokovaní. Ostatní návštevníci pláže si zobrali veci a vzdialili sa od nich čo najďalej. Až o hodinu neskôr sa rozhodli preparkovať auto," dodáva znechutený dovolenkár s tým, že sa to stalo až po viacerých poznámkach ostatných nespokojných návštevníkov. 

"Pláž má zvyčajne uzavretý vchod, ale keďže je tam stále málo ľudí, tak je otvorený a ľudia môžu ísť autom na pláž a zaparkovať trochu ďalej. Pláž je tichá a stále trochu skrytá, takže sem turisti často nechodia. Každý, kto prišiel na pláž autom, nechal auto zdvorilo ďalej na boku," doplnil na záver rozhorčený dovolenkár. 

 
Viac o téme: ParkovaniePlážChorvátskoAutoBiograd na moru
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu