Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Pomer Stanislava Grossa: Pre túto ženu podvádza

Jindráková sa minulý rok zúčastnila na súťaži Missis ČR a skončila na druhom mieste.
Jindráková sa minulý rok zúčastnila na súťaži Missis ČR a skončila na druhom mieste. (Zdroj: BLESK)

PRAHA - Rozvedená matka 16-ročného syna - Soňa Jindráková (38). Do tejto elegantnej ženy sa zamiloval český expremiér Stanislav Gross (38). Ona svoj intímny vzťah s politikom popiera. Vraj nechce, aby mu manželka Šárka robila problémy s deťmi.

Jindráková a Gross sa zoznámili v čase, keď sa stal ministrom vnútra. „Áno, poznáme sa z pracovných stretnutí, keď som pracovala ako tlačová hovorkyňa úradu vyšetrovania v Prahe a Stanislav Gross sa stal ministrom vnútra,“ priznáva atraktívna blondínka. Práve ona bola pristihnutá s Grossom na večeri v pražskom hoteli. Ľudia z ich okolia tvrdia, že sa stretávajú často. „Kontaktovala som pána Grossa s tým, že som ho požiadala o istú právnu radu. Máme z ministerstva vnútra veľa spoločných známych.

Preto možno naše stretnutie na niekoho nepôsobilo tak formálne,“ snaží sa rande vysvetliť Jindráková. Prečo svoj pomer taja? „Má Standu rada. Vie, že by mal doma problémy a v prípade rozvodu by nemohol príliš vídať svoje dve dcéry,“ prezradil zdroj Nového Času. Manželstvo Grossovcov vraj už dlhšie nefunguje a Šárka má tiež po svojom boku iného muža.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu