Štvrtok3. október 2024, meniny má Stela, zajtra František

Trojročné dievčatko prežilo haváriu lietadla!

MONTREAL - Trojročné dievčatko ako jediné z celej posádky prežilo haváriu malého lietadla. Záchranári ju našli živú po tom, čo strávila štyri hodiny dolu hlavou pripútana v detskej autosedačke.

Malá Kate Williamsová bola pri vedomí. Liedalo ležalo prevrátené na bok na dne veľkého údolia v hornatej oblasti provincie Alberta na západe Kanady. Kate bola schopná povedať svoje meno, dokonca hľadala svojho plyšového medvedíka, povedal jeden zo záchranárov pre denník The Globe and Mail.

Malú cessnu pilotoval starý otec dievčatka Allen Williams, ktorý spolu s ďalším cestujúcim prišiel pri nešťastí o život. Williams opustil letisko v Goldene v Britskej Kolumbii v nedeľu popoludní a smeroval do Edmontonu, hlavného mesta provincie Alberta. Hodinu po štarte radar zachytil jeho volanie o pomoc. Záchrannú akciu komplikovalo zlé počasie, vrtuľník objavil trosky lietadla až krátko pred zotmením.

Dievčatko ihneď previezli do nemocnice, ale jej život nie je ohrozený. Jej starý otec jej podľa všetkého zachránil život, keď ju veľmi starostlivo pripútal do detskej autosedačky, povedal o "zázraku" jeden z prítomných policajtov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu