Pondelok28. október 2024, meniny má Dobromila, zajtra Klára, Kiara

Vážne ZDRAVOTNÉ KOMPLIKÁCIE speváčky Adele: Na jedno ucho zostala HLUCHÁ!

Adele Zobraziť galériu (5)
Adele (Zdroj: SITA)

LAS VEGAS - Sluch je jeden zo zmyslov, ktorý speváci a hudobníci k výkonu svojej profesie neodmysliteľne potrebujú. Legendárna speváčka Adele (36) aktuálne poriadne šokovala svojich priaznivcov, keď im prezradila, že na jedno ucho nepočuje. Tento stav zapríčinili nepríjemné zdravotné komplikácie.

Počas sobotného koncertu slávnej speváčky Adele nastal krásny moment. Blondínka totiž v publiku zazrela inú legendu hudobnej scény - kolegyňu Céline Dion a od dojatia sa neubránila slzám. Umelkyne sa srdečne objali, čo medzi fanúšikmi vyvolalo veľké nadšenie. 

To však nie je jediná správa, ktorou Adele zapĺňa stránky bulvárnych médií. Ako totiž priznala, v uplynulých týždňoch čelila vážnym zdravotným problémom. V auguste počas svojho pobytu v Mníchove "chytila" do ucha raritnú vodnú baktériu. „Nikdy predtým som nič takéto nemala. Je to tá najbolestivejšia vec, aká sa mi kedy stala. Bolo to horšie, než pôrod a je veľmi ťažké to liečiť,” povedala k tomu umelkyňa.  

Situáciu skomplikovalo aj to, že niekoľko dní užívala nesprávne antibiotiká. „Párkrát som kvôli tej bolesti mala nutkanie odrezať si ucho,” dodala. Adele našťastie dostala napokon liečbu, ktorá jej zabrala, avšak ako priznala, na ľavé ucho zostala tak trochu hluchá.  

Viac o téme: Adele
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu