Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

ZVRAT v ľúbostnom živote Adele: Špekulovalo sa, že už je vydatá, ale... Až teraz sa ZASNÚBILA!

Adele Zobraziť galériu (2)
Adele (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Koncom minulého roka sa vo svetovom šoubiznise špekulovalo o tajnej svadbe speváčky Adele (36). Svojimi vyjadreniami týmto klebetám výrazne nahrávala a mnohí to brali ako hotovú vec. Aktuálne sa však na verejnosť dostala šokujúca správa... Až teraz sa vraj zasnúbila. Svadba bude budúci rok!

Speváčka Adele Adkins a športový agent Rich Paul spolu oficiálne začali randiť v roku 2021. A v septembri minulého roka sa začala šíriť správa, že dvojica svoj vzťah posunula o krok ďalej. Počas jedného z vystúpení v Las Vegas vraj hviezda svojho partnera označila manželom. 

Galéria: Speváčka Adele kedysi a dnes

„Nemôžeš si ma vziať, zlatko. Som heterosexuálka a môj manžel je dnes večer tu,“ odpovedala Adele fanúšičke, ktorá kričala, aby si ju vzala. Druhýkrát speváčka nahrala špekuláciám o svadbe v momente, keď na otázku moderátora, či sa v dave nachádza niekto, kto sa nedávno oženil, zakričala: „Ja!"

No aktuálne zahraničné médiá tvrdia, že informácie o jej minuloročnej svadbe sa nezakladali na pravde a dvojica sa reálne zasnúbila len minulý štvrtok. Podľa The Sun krásny akt prebehol v 5-hviezdičkovom hoteli Chiltern Firehouse. Speváčka sa aktuálne pýši 4-karátovým diamantovým prsteňom na prste. 

Viac o téme: AdeleRich Paul
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu