Pondelok21. október 2024, meniny má Uršuľa, zajtra Sergej

Gentleman! Partnerka hviezdneho Jokera v PROBLÉMOCH: Herec pribehol, čupol si a VYRIEŠIL!

Joaquin Phoenix FOTO VNÚTRI! Zobraziť galériu (2)
Joaquin Phoenix (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - V Kalifornii sa cez víkend konal prestížny Academy Museum Gala 2024, ktorý do spoločnosti prilákal obrovské množstvo známych osobností. Medzi nimi nechýbal ani Joaquin Phoenix (49) a partnerkou, herečkou Rooney Mara (39). Tá mala na červenom koberci problémy... Filmový Joker pribehol, čupol si a vyriešil!

Galéria: Joaquin Phoenix

Prestížne podujatie Academy Museum Gala je každoročne veľkým lákadlom pre médiá po celom svete. Akcie sa totiž pravidelne zúčastňuje obrovské množstvo známych osobností, ktoré potom na červenom koberci predvádzajú krásne róby od tých najzvučnejších návrhárskych mien. Pozvanie na aktuálny ročník prijal aj herec Joaquin Phoenix, ktorého verejnosť pozná predovšetkým ako Jokera. 

A priamo pred fotografmi predviedol, že je správny gentleman. Jeho partnerka, herečka Rooney Mara sa totiž ocitla v problémoch. Keď pózovala na červenom koberci, ju totiž prestali poslúchať šaty. Čo konkrétne ju trápilo, nevedno... Jej drahý však okamžite pribehol na pomoc, čupol si a vlečku jej napravil tak, aby si róbu nijak nepoškodila. Pozrite!

Gentleman! Partnerka hviezdneho Jokera
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Rooney MaraJoaquin Phoenix
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu