Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Problémy svetoznámej hviezdy nekončia: Zatknutý hudobník sa z väzenia len tak ľahko nedostane!

P. Diddy Zobraziť galériu (2)
P. Diddy (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Sudkyňa v New Yorku v utorok zamietla žiadosť repera Seana "Diddyho" Combsa o prepustenie na kauciu a nariadila vziať ho do väzby až do jeho procesu za vydieranie a obchodovanie so sexom.

TASR o tom informuje na základe agentúr AFP a AP, podľa ktorej reperovi právnici navrhli, aby bol ich mandant prepustený na kauciu 50 miliónov dolárov do domáceho väzenia s elektronickým monitorovaním. Sudkyňa Robyn Tarnofská to však zamietla.

Combsa podľa medializovaných správ zadržali federálni agenti večer miestneho času v hoteli Park Hyatt v New Yorku. Jeho právnik sa vo vyhlásení sťažoval na "nespravodlivé" stíhanie svojho klienta s tým, že Combs spolupracuje s úradmi a minulý týždeň prišiel dobrovoľne do New Yorku vzhľadom na očakávanie, že tam voči nemu vznesú obžalobu.

Právnik Marc Agnifilo označil 54-ročného hiphopového magnáta za nevinného muža, ktorý sa teší na očistenie svojho mena pred súdom. Combs je podľa neho "milujúcim rodinne založeným mužom" a človekom s chybami, nie však zločincom. Na Combsa podalo od minulého roka viacero žien občianskoprávne žaloby, v ktorých ho obviňujú zo znásilnenia a zneužívania. V marci sa objavili správy o raziách v jeho domoch v Los Angeles a Miami.

V máji zverejnila televízia CNN video údajne zachytávajúce, ako v roku 2016 napáda v hoteli svoju vtedajšiu priateľku Cassie Venturovú. Reper následne verejne požiadal o odpustenie. Speváčka Venturová vlani obvinila Combsa okrem iného zo sexuálneho zneužívania, znásilnenia, zastrašovania a fyzického násilia počas ich dlhoročného vzťahu. Žaloba sa skončila mimosúdnym vyrovnaním. Combs obvinenia odmietol.

Problémy svetoznámej hviezdy nekončia:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Diddy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu