Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Hrdinský čin legendárneho Jon Bon Joviho: Zachránil život žene, ktorá chcela spáchať samovraždu!

Jon Bon Jovi
Jon Bon Jovi (Zdroj: SITA)

NASHVILLE - Legendárny hudobník Jon Bon Jovi (62) sa počas natáčania klipu k jeho najnovšej piesni stal svedkom toho, ako neznáma žena chcela ukončiť svoj život skokom z mosta. Spevák však nezaváhal a presvedčil ju, aby tak neurobila.

Americký spevák je okrem svojej kariéry známy aj tým, že pomáha ľuďom v núdzi. Už dlhé roky zastrešuje organizáciu Jon Bon Jovi Soul Foundation, vďaka ktorej sa pravidelne stretáva s ľuďmi, ktorí sú na ulici, trpia hladom a s ktorými sa osud vôbec nemaznal.

Tieto skúsenosti zúročil počas utorka, kedy v Nashville natáčal klip k svojej novej piesni na známom moste John Seigenthaler Pedestrian Bridge. Počas toho totiž uvidel ženu, ktorá z neho chcela skočiť a ukončiť svoj život. 

Spevák neváhal a spolu s ďalšou osobou pristúpil k zúfalej žene. Po chvíli sa ju napokon dvojici podarilo presvedčiť, aby neskočila. Celý incident zachytili kamery na moste a zábery zverejnila miestna polícia. Video sa okamžite začalo šíriť sociálnymi sieťami a mnohí fanúšikovia označujú hudobníka za hrdinu. 

Viac o téme: Bon Jovi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu