Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Slávna herečka prehovorila o následkoch mŕtvice: Zostala paralyzovaná a nedokázala rozprávať!

Aubrey Plaza Zobraziť galériu (3)
Aubrey Plaza (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Aubrey Plaza (40) si počas svojho života prešla okrem kariérnych úspechov aj náročnými obdobiami. Jedno z nich prišlo, keď mala len 20 rokov. Vtedy totiž dostala mŕtvicu a k tejto vážnej situácii sa vrátila v najnovšom rozhovore.

Aubrey Plaza sa počas svojej kariéry objavila v mnohých počinoch, ktoré ju preslávili po celom svete. Medzi tie najznámejšie patria seriály Parks and Recreation a Biely lotos či film Dedo je lotor. 

V jej osobnom živote si však v minulosti prešla veľmi náročným obdobím. Pred 20-timi rokmi totiž herečka prežila mŕtvicu, po ktorej zostala podľa jej slov paralyzovaná a nevedela rozprávať. O svojich zdravotných problémoch prehovorila v najnovšom rozhovore v podcaste The Howard Stern Show, z ktorého citoval Delaware Online.

„Najšialenejšie a tak trochu cool bolo to, že sa to stalo v strede vety. Prišla som do bytu mojich kamarátov a nestačila som si dať dole ani bundu. Vtedy sa to odrazu stalo. Bola som paralyzovaná, ale len približne minútu. Stratila som motorické zručnosti a nevedela som rozprávať," povedala Plaza. 

Herečka sa k celej udalosti vyjadrila už aj v minulosti. Okrem spomínaných vecí mala problém aj s písaním a niekoľko týždňov musela podstupovať terapiu na zlepšenie kognitívnych funkcií.

Aubrey Plaza
Zobraziť galériu (3)
Aubrey Plaza  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Aubrey Plaza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu