Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Legendárny Alain Delon (†88): Pred smrťou bojoval s vážnymi zdravotnými problémami… Hovoril o eutanázii!

Alain Delon Zobraziť galériu (2)
Alain Delon (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Počas dnešného dňa zasiahla svet veľmi smutná správa. Vo veku 88 rokov totiž zomrel legendárny francúzsky herec Alain Delon. Ten bojoval v posledných rokoch s vážnymi zdravotnými problémami a verejne pri tom hovoril o eutanázii.

Počas dnešného dňa sa filmoví fanúšikovia dozvedeli veľmi smutnú správu. Tento svet totiž navždy opustil legendárny francúzsky herec a sexsymbol Alain Delon. O jeho smrti informovali jeho tri deti.

Posledné roky jeho života však boli pre legendárneho umelca veľkým trápením. V roku 2019 utrpel mozgovú príhodu, ktorú síce prežil, avšak zostal po nej slabý a trpel veľkými bolesťami. O 3 roky neskôr mu navyše diagnostikovali lymfóm v oblasti pľúc.

Kvôli vážnym zdravotným problémom tak musel v posledných rokoch brať veľmi veľa liekov a stratil chuť do života. Verejne dokonca prehovoril o eutanázii, pričom povedal, že sa pre neho život skončil a že si praje zomrieť. Jeho stav a bolesti tak mali vplyv nielen na jeho fyzický, ale aj mentálny stav a posledné roky jeho života boli pre neho mimoriadne náročné.

Legendárny Alain Delon (†88):
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR)

Viac o téme: Alain Delon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu