Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Hviezdna speváčka vystrašila fanúšikov: Kvôli vážnym zraneniam musí podstúpiť operáciu!

Paula Abdul Zobraziť galériu (2)
Paula Abdul (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká speváčka Paula Abdul (62) musela v nedávnom období bojovať s pomerne vážnymi zdravotnými problémami. Kvôli nim napokon bude musieť podstúpiť operáciu a zrušiť aj svoje plánované turné.

Hviezdna speváčka mala v pláne koncom tohto mesiaca začať koncertnú šnúru po USA a Kanade. Tú však musela zrušiť, pretože ju trápia zdravotné problémy. Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram totiž uviedla, že kvôli zraneniam bude musieť podstúpiť operáciu.

Paula Abdul
Zobraziť galériu (2)
Paula Abdul  (Zdroj: SITA)

„S ťažkým srdcom s vami musím zdieľať update o mojich zraneniach, ktoré sa mi nedávno stali. Chcela som pokračovať, v čom mi pomohli injekcie, ktoré priniesli krátkodobé uvoľnenie. Požiadavky turné sú však niečo celkom iné. Po viacerých konzultáciách s doktormi mi bolo povedané, že jedno zo zranení si vyžaduje operáciu, z ktorej sa budem dostávať 6 až 8 týždňov. To znamená, že nemôžem vystúpiť na turné," uviedla speváčka.

„Chcem sa hlboko ospravedlniť mojim fanúšikom v Kanade a USA, znamenáte pre mňa všetko a trhá mi to srdce. Tešila som sa na energiu, lásku a prepojenie, ktoré vždy zdieľame. Sľubujem, že sa vrátim silnejšia a lepšia a už čoskoro vám ukážem šou, ktorú si zaslúžite. Ďakujem za lásku, trpezlivosť a porozumenie," doplnila Abdul. 

Viac o téme: Paula Abdul
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu