Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Vážne zdravotné problémy slávnej herečky: Nemohla chodiť a stratila sluch!

Shailene Woodley Zobraziť galériu (3)
Shailene Woodley (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Shailene Woodley (32) sa približne pred 10-timi rokmi stala svetoznámou hviezdou, avšak jej spomienky na toto obdobie nie sú ani zďaleka príjemné. V roku 2013 totiž začala bojovať s vážnymi zdravotnými problémami, ktoré jej život znepríjemňovali poriadne dlho.

Shailene Woodley natáčala v roku 2013 prvý diel filmovej série Divergencia, ktorá ju preslávila po celom svete. Počas toho však začala bojovať s vážnymi zdravotnými problémami, o ktorých prehovorila v najnovšej epizóde podcastu She MD.

Shailene Woodley
Zobraziť galériu (3)
Shailene Woodley  (Zdroj: SITA)

„Strácala som sluch. Nebola som schopná kráčať viac, ako 5 minút a následne som si musela ľahnúť a spala som celé hodiny. Všetko, čo som zjedla, mi spôsobovalo bolesti žalúdka. Vždy som sa stravovala zdravo a bola som v dobrej kondícii. Bola som zmätená a nevedela som, čo robím zle," povedala herečka.

„Doktori sa nevedeli zhodnúť na tom, čo mi je a každý hovoril niečo iné. Každá osoba, za ktorou som prišla, mi dala zmiešané informácie. Takže som začala hľadať príčiny sama," doplnila Woodley. „Musela som sa pozrieť do minulosti a riešiť moje fyzické, ale aj mentálne zdravie. Musela som si priznať, že mentálna stránka je takisto súčasťou procesu a musela som sa vrátiť k traumám, ktoré som zažila," uviedla umelkyňa.

Proces uzdravovania trval dlhých 10 rokov, avšak momentálne je už Woodley úplne v poriadku. „Momentálne už nie som na žiadnych liekoch. Všetko je tak, ako má byť a som úplne zdravá, uzavrela herečka.

Viac o téme: Shailene Woodley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu