Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Ben Affleck pri svojej EX žiari šťastím: JLo podpíš ten rozvod... Fanúšikovia chcú návrat ku Garner!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Posledné mesiace sa v médiách rieši predovšetkým rozvod Bena Afflecka (52) a Jennifer Lopez (55). Ich manželstvo je vraj definitívne v troskách... Naopak v spoločnosti svojej ex Jennifer Garner (52) herec doslova žairi šťastím. Fanúšikovia preto majú jasno - chcú aby sa vrátili k sebe!

Galéria: Ben Affleck a Jennifer Garner tvorili pekný pár.

Ben Affleck a Jennifer Garner sú ukážkou toho, že aj bývalí manželia môžu spolu po rozvode dobre vychádzať. Dvojica sa stretáva, chodí spolu na rodinné výlety a rovnako podiela na výchove ich detí. Aktuálne ich paparazzi nafotili, ako vyprevádzajú staršiu dcéru Violet na prestížnu univerzitu Yale. A zdalo sa, že spolu v kampuse New Haven strávili príjemný večer. 

Rodičia rozdávali úsmevy na každú stranu, navyše Bena takto šťastného nevidela verejnosť už niekoľko mesiacov. Ľudia majú preto vo veci jasno - radi by ho opäť oficiálne videli po boku jeho bývalej ženy. „Zdajú sa byť spolu tak šťastní. Tento pár je skvelým príkladom toho, ako má vyzerať rodičovstvo po rozvode. Väčšina párov to nezvláda. Vždy som Jennifer Garner obdivoval a ďalej budem,“ píše jeden z čitateľov Daily Mailu. 

„Áno a Ben vyzerá šťastnejší než kedykoľvek predtým,“ pridal sa ďalší. „JLo, tak už podpíš tie papiere, sme pripravení na ďalšie pokračovanie s JG,“ píše ďalší. „Títo dvaja sa nikdy nemali rozvádzať.“ Aký je váš názor?

Ben Affleck pri svojej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jennifer LopezJennifer GarnerBen Affleck
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu