Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Známy hudobník zostal po mŕtvici paralyzovaný: Po roku liečby prezradil, ako na tom je!

(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Približne pred rokom sa americký hudobník Jesse Malin (57) s fanúšikmi podelil o veľmi nepríjemné správy. Po mŕtvici totiž zostal od pása dole paralyzovaný a v najnovšom videu opísal, ako napreduje jeho liečba.

Známy hudobník počas minulého roka fanúšikom oznámil, že prekonal vážne zdravotné problémy, po ktorých zostal paralyzovaný. Počas toho, ako si užíval spoločné chvíle s priateľmi, totiž dostal mŕtvicu a následne zostal paralyzovaný od pása nadol. 

V najnovšom príspevku na sociálnej sieti Instagram zverejnil, ako prebieha jeho liečba. „Len vám chcem dať krátky update. V poslednej dobe som pracoval veľmi tvrdo s mojím terapeutom v New Yorku a Argentíne. Som späť a už dokážem behať pomocou chodítka, čo je skvelý pocit," povedal spevák. 

„Chodiť bez toho, aby som čokoľvek cítil, je zvláštne. Mám pod kolenami ortézy, ktoré pomáhajú. Pracujem na tom, aby to bolo lepšie. Ďakujem vám za vašu podporu. Všetky dopisy, pozdravy, láska a podpora boli úžasné," doplnil spevák, ktorý tak po náročnom období konečne stojí na vlastných nohách. 

 
Viac o téme: Jesse Malin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu