Nedeľa7. júl 2024, meniny má Oliver, zajtra Ivan

Svetoznáma speváčka vystrašila fanúšikov: Na poslednú chvíľu musela zrušiť koncert!

Pink Zobraziť galériu (2)
Pink (Zdroj: SITA)

BERN - Fanúšikom musela oznámila smutnú správu. Americká speváčka Pink (44) musela zrušiť koncert, ktorý sa mal počas včerajšieho dňa uskutočniť v Berne. Náhle rozhodnutie mnohých prekvapilo, avšak hudobníčka prezradila, že tak musela urobiť kvôli zdravotným problémom.

Spevácka hviezda sa momentálne naplno venuje svojej koncertnej šnúre s názvom The Summer Carnival. S ňou zavítala aj do Európy, kde mala mať počas tohto týždňa koncert v švajčiarskom meste Bern.

Pink
Zobraziť galériu (2)
Pink  (Zdroj: SITA)

Ten však musela deň pred konaním zrušiť, čo oznámila svojim fanúšikom na sociálnej sieti Instagram. Tam pridala k čiernobielej fotke vysvetlenie, v ktorom uviedla, že toto rozhodnutie musela spraviť kvôli zdravotným problémom. 

„Veľmi ma mrzí, že musím zrušiť koncert v Berne. Robím všetko preto, aby som pre vás mohla vystupovať každý večer, ale po konzultáciách s mojím doktorom a zvážení všetkých možností mi bolo povedané, že nie som schopná zajtrajší koncert odohrať. Tešila som sa na to, že budem s vami a budeme spoločne zdieľať túto šou. Som veľmi sklamaná, že som to musela zrušiť. Dúfam, že sa čoskoro uvidíme," napísala Pink, ktorá však neuviedla, čo ju trápi. 

Viac o téme: Pink
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu