Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Známy herec skončil za mrežami: Čelí obvineniam zo znásilnenia!

(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Americký herec Gabriel Olds (52) lieta v obrovských problémoch. Pred dvoma dňami ho totiž zadržala polícia kvôli viacerým obvineniam zo sexuálnych zločinov a jedným z nich malo byť podľa vyhlásenia polície aj znásilnenie.

Gabriel Olds sa počas svojej hereckej kariéry zviditeľnil vo viacerých známych počinoch. Najväčšie meno si však získal v seriáli NCIS: Los Angeles a vo filme The Eyes of Tammy Faye. Momentálne však lieta v obrovských problémoch a v najbližšom období bude mať čo vysvetľovať. 

Amerického herca totiž pred dvoma dňami zatkla polícia kvôli obvineniam z viacerých sexuálnych zločinov vrátane znásilnenia. K celej veci sa v stanovisku vyjadrila aj polícia v Los Angeles, ktorá uviedla, že tieto skutky sa mali odohrať medzi rokmi 2013 a 2023.

„Jeho obete povedali, že využíval svoj status k tomu, aby sa stretával so ženami a zinscenoval rande. Každá z nich povedala, že ich spočiatku zlákal pocitom bezpečia a po niekoľkých stretnutiach začal byť násilný. Keďže je za mrežami, tak chceme, aby každá jeho obeť dostala šancu byť vypočutá," uviedla polícia. 

Viac o téme: Gabriel Olds
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu