Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Lady Gaga potvrdila špekulácie: Slávna speváčka je zasnúbená!

Lady Gaga
Lady Gaga

PARÍŽ - Potvrdila to, o čom sa hovorilo už dlhšie. Americká speváčka Lady Gaga (38) si v týchto dňoch užíva olympiádu v Paríži, kde bola súčasťou otváracieho ceremoniálu. Spoločnosť jej robí jej partner Michael Polansky a hudobníčka najnovšie potvrdila, že sa zasnúbili.

Otvárací ceremoniál zaujal okrem športových fanúšikov aj tých hudobných, keďže na ňom vystúpili viaceré hviezdy svetového šoubiznisu. Najväčšou udalosťou bol návrat Céline Dion, ktorá svojím vystúpením dojala množstvo ľudí. 

Okrem nej však zaujala aj Lady Gaga, ktorá v piatok zaspievala pieseň Mon Truc en Plumes od francúzskej speváčky Zizi Jeanmaire. To ocenil aj francúzsky premiér Gabriel Attal, ktorý sa s americkou hudobníčkou stretol počas plaveckých súťaží.

Video ich stretnutia však okamžite zaplavilo sociálne siete. Keď totiž Lady Gaga predstavovala svojho partnera Michaela Polanskyho, tak Attalovi povedala, že je jej snúbenec. Umelkyňa tým potvrdila špekulácie, ktoré začali v apríli po tom, ako sa na verejnosti objavila s prsteňom. 

@gabriel_attal

Thank you Lady Gaga for your stunning performance at the opening ceremony. It was breathtaking. 🤩🫶

♬ son original - Gabriel Attal
Viac o téme: Lady Gaga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu