Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Emotívny comeback Céline Dion: Jej včerajšie vystúpenie dojalo fanúšikov k slzám!

Céline Dion
Céline Dion (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Počas včerajšieho večera sa oficiálne začali olympijské hry v Paríži, ktoré otvoril slávnostný ceremoniál. Jednou z jeho najväčších hviezd bola kanadská speváčka Céline Dion (56), ktorá sa prvýkrát po dvoch rokoch objavila na pódiu a fanúšikom predviedla nezabudnuteľnú šou.

Počas včerajšieho večera smerovali oči športového sveta do Paríža, kde sa začala letná olympiáda. Na programe bolo totiž oficiálne zahájenie hier, ktoré sprevádzal otvárací ceremoniál. Jeho ozdobou boli aj viacerí svetoznámi umelci, ako napríklad Lady Gaga.

Záverečné vystúpenie však patrilo Céline Dion, ktorá sa na pódium postavila prvýkrát po dvoch rokoch. Slávna speváčka totiž už dlhé roky bojuje so syndrómom stuhnutého človeka, ktorý jej znepríjemňuje život, čo ukázala aj v dokumente Ja som: Céline Dion.

Počas včerajšieho večera však dala na akékoľvek zdravotné problémy zabudnúť a predviedla, že jej úžasný hlas na ne nijako nedoplatil. Fanúšikom zaspievala pieseň Hymne à L'amour, ktorú v origináli spieva francúzska legenda Edith Piaf. Jej vystúpenie sa dotklo mnohých fanúšikov a viacerí na sociálnych sieťach uviedli, že neudržali slzy. 

„Céline ma rozplakala," napísal jeden z fanúšikov. „Kráľovná je späť a znie fantasticky," pridal sa ďalší. „Toto bol najlepší možný záver," pridal sa tretí komentujúci, ktorého spolu s ostatnými citoval Daily Mail

Po svojom vystúpení sa na sociálnej sieti Instagram speváčka prihovorila svojim fanúšikom. „To, že som tu mohla vystúpiť, bolo pre mňa veľkou cťou. Vďaka tomu som sa mohla vrátiť do jedného z mojich najobľúbenejších miest na svete." napísala speváčka, ktorá ocenila aj samotných športovcov, na ktorých sa v najbližších dňoch bude upriamovať pozornosť celého sveta.

Viac o téme: Céline Dion
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu