Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Obrovské trápenie Karola III. (75): Konflikt jeho synov mu trhá srdce!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA)

LONDÝN - Posledné mesiace boli pre kráľa Karola III. (75) mimoriadne náročné. Panovník totiž bojoval s rakovinou a na pohode mu nepridáva ani dlhoročný konflikt medzi jeho synmi, z ktorého je podľa najnovších informácií extrémne smutný.

Konflikt medzi princom Williamom a prinocm Harrym a ich manželkami sa po odchode mladšieho z dvojice do USA zmenil na otvorenú vojnu. Tá vyvrcholila dokumentom Harry & Meghan a knihou Spare, v ktorých na kráľovskú rodinu vytiahli poriadnu špinu.

Meghan Markle, princ Harry
Zobraziť galériu (3)
Meghan Markle, princ Harry  (Zdroj: SITA)

Táto situácia však podľa odborníka na kráľovskú rodinu Roberta Hardmana veľmi trápi ich otca - Karola III. Ten má byť z celej situácie veľmi smutný, avšak postupom času sa už so zlými vzťahmi zmieril. 

„Karol III. je z celej situácie okolo Harryho a Meghan sklamaný, ale rovnako je aj nahnevaný, pretože podľa neho spravil, čo mohol a teraz je kráľ a musí sa starať o mnoho vecí. Snažil sa si obe strany vypočuť, avšak momentálne si povedal, že už situáciu riešiť nebude a chce sa pohnúť ďalej. Karolovi konflikt medzi Williamom a jeho mladším bratom ublížil," povedal Hardman pre Mirror.

Obrovské trápenie Karola III.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/Henry Nicholls/Pool Photo via AP)

Viac o téme: Karol III.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu